Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 3

TOP 45
Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 3

od 57 Kč
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího…
Restorio.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
57 Kč
Za dopravu 99 Kč Skladem
57 Kč Do obchodu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Nejlevnější

Restorio.cz Restorio.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3. (Hana Sedláčková)

Za dopravu 99 Kč Skladem
57 Kč
57 Kč
Do obchodu
Antikvariát Avion Antikvariát Avion
Za dopravu 99 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové š...

Za dopravu 99 Kč Skladem
69 Kč
69 Kč
Do obchodu
Knihcentrum.cz Knihcentrum.cz
Za dopravu 79 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3

Za dopravu 79 Kč Skladem
162 Kč
162 Kč
Do obchodu
Martinus.cz Martinus.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Za dopravu 89 Kč Skladem
162 Kč
162 Kč
Do obchodu
Dobre-knihy.cz Dobre-knihy.cz
Za dopravu 59 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Za dopravu 59 Kč Skladem
168 Kč
168 Kč
Do obchodu
Alza.cz Alza.cz
Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Skladem
169 Kč
169 Kč
Do obchodu
palmknihy.cz palmknihy.cz
Za dopravu 75 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3

Za dopravu 75 Kč Skladem
177 Kč
177 Kč
Do obchodu
Kosmas.cz Kosmas.cz
Za dopravu 79 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Za dopravu 79 Kč Skladem
179 Kč
179 Kč
Do obchodu
Ajshop.cz Ajshop.cz
Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Skladem
180 Kč
180 Kč
Do obchodu
Eshop.knihydobrovsky.cz Eshop.knihydobrovsky.cz
Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Skladem
180 Kč
180 Kč
Do obchodu
Pompo.cz Pompo.cz
Neznámá dodací lhůta

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Neznámá dodací lhůta
184 Kč
184 Kč
Do obchodu
Sevt.cz Sevt.cz
Za dopravu 124 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana

Za dopravu 124 Kč Skladem
190 Kč
190 Kč
Do obchodu
Patro.cz Patro.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3

Za dopravu 89 Kč Skladem
197 Kč
197 Kč
Do obchodu
levne-knizky.cz levne-knizky.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem

Technologie přípravy pokrmů 3

Za dopravu 89 Kč Skladem
197 Kč
197 Kč
Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 3
Výrobce: Fortuna
Minimální cena: 57 Kč
Maximální cena: 197 Kč
Ušetříte až: 140 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.   Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. z kategorie Knihy | Učebnice | SŠ, SOŠ a Gymnázia | Odborné předměty | Gastronomie od Fortuna naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.