TOP 45
Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 3. (Hana Sedláčková)
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Technologie přípravy pokrmů 3. (Hana Sedláčková)
Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové š...
Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana
Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 3
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. z kategorie Knihy | Učebnice | SŠ, SOŠ a Gymnázia | Odborné předměty | Gastronomie od Fortuna naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!
Recenze
Podobné Učebnice/Odborná literatura
Nejoblíbenější výrobci
- Učebnice/Odborná literatura Oxford University Press
- Učebnice/Odborná literatura Grada
- Učebnice/Odborná literatura Wolters Kluwer
- Učebnice/Odborná literatura Fraus
- Učebnice/Odborná literatura Klett
- Učebnice/Odborná literatura Lingea
- Učebnice/Odborná literatura INFOA
- Učebnice/Odborná literatura Fortuna
- Učebnice/Odborná literatura STU
- Učebnice/Odborná literatura TRITON
- Učebnice/Odborná literatura Ikar
- Učebnice/Odborná literatura PROMETHEUS
- Učebnice/Odborná literatura LEDA
- Učebnice/Odborná literatura CPress