KAISER elektrická  OSMDESÁTKA  s izolací
KAISER elektrická  OSMDESÁTKA  s izolací

TOP 33
KAISER elektrická OSMDESÁTKA s izolací

od 15 750 Kč
Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova elektrická 80' patří k vašim nejoblíbenějším udírnám. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití…
UDÍRNY.CZ
Doprava zdarma Skladem
15 750 Kč
Doprava zdarma Skladem
15 750 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: KAISER elektrická OSMDESÁTKA s izolací
Výrobce: Kaiser
Minimální cena: 15 750 Kč
Maximální cena: 15 750 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

S topeništěm:
Na ryby:
Ne
Automatické:
Ne
Digitální:
Ne
Vodní:
Ne

Technické parametry

Materiál:

Popis produktu

Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova elektrická 80' patří k vašim nejoblíbenějším udírnám. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.   Rozměry udírny: 38,5 x 86 x 41 cmObjem komory: 36 x 67,5 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 30 kg Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 12 kg Výkon spirály: 2000 W Základní výbava Kaiserovo 80' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení   Topeniště se spirálou   Kaiserův teploměr   Odkapová miska   3 x rovný rošt   5 x Háček ve tvaru S   5 x Háček ve tvaru U   4 x Tyčky k zavěšení   Regulace komínku   Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň Krok 1 Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně. Krok 2 Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete. Krok 3 Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou. Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.