TOP 32
Kaiserova prosklená '125' izolovaná udírna na dřevo
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Technické parametry
Popis produktu
Kapacita udírny Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání. Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod. Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cmObjem komory: 36 x 100 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 40 kg Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 20 kg Základní výbava Kaiserovo 125' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení Univerzální topeniště Kaiserův teploměr Odkapová miska 3 x rovný rošt 5 x Háček ve tvaru S 5 x Háček ve tvaru U 4 x Tyčky k zavěšení Regulace komínku Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky" nijak neliší Krok 1 V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry. Krok 2 Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň! Krok 3 Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou. Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!