ILLY plechovka, mletá, 250g

TOP 24 12. Nejprodávanější
ILLY plechovka, mletá, 250g

od 152 Kč
Káva espresso Illy NM je nejklasičtější káva ze sortimentu pražírny IllyCaffé. Jedná se o středně praženou kávu s příjemně vyváženou chutí, ve které se objevují mírné tóny karamelu a čokolády. Káva Illy NM je 100% Arabika s takřka neznatelnou kyselinkou na konci a svěžím, květinovým aroma a střední Cremou. Je velmi vhodná k přípravě espressa. Vzhledem k nízkému obsahu kofeinu je vhodná k celodennímu popíjení. Zrna Arabiky původem z Jižní a…
Aromaniac
Za dopravu 79 Kč Skladem
152 Kč
Za dopravu 79 Kč Skladem
152 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: ILLY plechovka, mletá, 250g
Výrobce: illy
Minimální cena: 152 Kč
Maximální cena: 308 Kč
Ušetříte až: 156 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Parametry

Typ:
Složení směsi:
Bez kofeinu:
Ne
Zelená káva:
Ne
Cibetková:
Ne

Vlastnosti

Hmotnost: 250 g

Popis produktu

Káva espresso Illy NM je nejklasičtější káva ze sortimentu pražírny IllyCaffé. Jedná se o středně praženou kávu s příjemně vyváženou chutí, ve které se objevují mírné tóny karamelu a čokolády. Káva Illy NM je 100% Arabika s takřka neznatelnou kyselinkou na konci a svěžím, květinovým aroma a střední Cremou. Je velmi vhodná k přípravě espressa. Vzhledem k nízkému obsahu kofeinu je vhodná k celodennímu popíjení. Zrna Arabiky původem z Jižní a Střední Ameriky, Indie a Afriky. Illy Espresso NGM Obsah balení: 250 gramů mleté kávy Složení: 100% arabica (9 druhů) Vhodné pro celodenní popíjení Příjemná a vyvážená chuť s takřka neznatelnou kyselinkou se svěžím, květinovým aroma a střední Cremou Vhodná především k přípravě espressa Praktické balení v neprodyšné plechovce Příprava kávy Doporučení: Předpokladem pro co nejlepší výslednou chuť kávy je i její uskladnění, kávu proto skladujte na suchém, chladném místě (ne však v lednici) v neprůsvitné nádobě s dobrým těsněním. Pokud Vám bude káva připadat příliš silná a hořká, pak se přesvědčte, že nepoužíváte příliš horkou vodu. Případně zhrubte mletí a uberte množství kávy. Velmi nevýraznou, plochou a slabou chuť kávy spravíte jemnějším mletím a zvýšením množství kávy. Hrubost mletí Typ přípravy Velmi hrubé Cold brew - Pro přípravu kávy tzv. studenou cestou, kdy trvá extrakce i několik hodin, použijte kávu mletou na velmi hrubo – svým vzhledem a konzistencí by měla připomínat hrubozrnnou mořskou sůl (jen nejde o hrudky, ale spíše „vločky“). Hrubé French press - Ve french pressu probíhá filtrace přes sítko, kávu je tedy potřeba namlít na hrubo – sítko totiž zachytí jen větší částečky kávy. Jak káva mletá na „hrubo“ do french pressu vypadá? Svojí velikostí připomíná kosher sůl (a stejně jako u velmi hrobého mletí nejde o hrudky, ale „vločky“). Stejnou hrubost mletí využijete také v Evropě nepříliš rozšířeném perkolátoru. Střední Vacuum pot - Hrubost mletí pro vacuum pot připomíná velmi hrubý písek a využijete ji také pro překapávače (drippery) s filtry s rovným dnem - ty se však u nás používají jen minimálně. Středně-jemné Do kónických dripperů - Káva připravovaná v kónických dripperech (mají trychtýřovitý tvar) s papírovými či bavlněnými filtry si žádá kávu mletou na střední hrubost. Jak poznáte, že je váš mlýnek nastavený na správnou hrubost? Umletá káva má vzhled a strukturu stolní soli. Jemné Mokka konvička - Taková káva, která je konzistencí po semletí někde na začátku cesty mezi cukrem krupicí a hrubou moukou, je určena pro použití v moka konvičce. Velmi jemné Espresso - A to tak jemně, aby vzhled kávy připomínal už zmíněnou hrubou mouku. Co se stane, pokud je káva na espresso příliš hrubá? Espresso bude slabé a podextrahované. V případě, že to s jemností přeženete, tomu bude naopak – výsledek bude mít hořkou chuť a na šálku bude jen velmi málo cremy, často s černými okraji. Extra jemné Džezva - Káva, která se po umletí spojuje v drobné hrudky a připomíná moučkový cukr či pudr je připravena pro použití v dž

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.