Nedis BBQE110BK - Elektrický Gril | 2000 W
Nedis BBQE110BK - Elektrický Gril | 2000 W

Nedis BBQE110BK - Elektrický Gril | 2000 W

od 511 Kč
Elektrický gril s termostatem a hliníkovou vodní základnou. Poskytuje prostornou grilovací plochu o rozměru 38 × 22 cm. Vlastnosti Elektrický gril s termostatem a hliníkovou vodní základnou Prostorná grilovací plocha – 38 × 22 cm Obsah balení Elektrický gril Recept na Špíz z vepřového bůčku marinovaného v pivě: Co budeme potřebovat: 600g vepřového bůčku bez kosti a bez kůže 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 žlutá paprika 250 ml piva 50 ml…
iPOPULAR.CZ
Za dopravu 89 Kč Skladem
511 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Nedis BBQE110BK - Elektrický Gril | 2000 W
Výrobce: Nedis
Minimální cena: 511 Kč
Maximální cena: 687 Kč
Ušetříte až: 176 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Druh:
Materiál grilovací plochy:
hliník
Typ:
S udírnou:
Ne

Popis produktu

Elektrický gril s termostatem a hliníkovou vodní základnou. Poskytuje prostornou grilovací plochu o rozměru 38 × 22 cm. Vlastnosti Elektrický gril s termostatem a hliníkovou vodní základnou Prostorná grilovací plocha – 38 × 22 cm Obsah balení Elektrický gril Recept na Špíz z vepřového bůčku marinovaného v pivě: Co budeme potřebovat: 600g vepřového bůčku bez kosti a bez kůže 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 žlutá paprika 250 ml piva 50 ml ostrého kečupu Sůl Pepř Domácí grilovací koření 150g cherry rajčátek 2 cibule Olej Postupujte dle níže uvedeného návodu: Vepřový bůček zbavíme případných zbytků kůže a nakrájíme na kostky o velikosti 3 x 3 cm. Vložíme do misky, kde maso osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a důkladně promícháme. Pak maso zalijeme směsí kečupu a piva a uložíme na 4 hodiny do chladu marinovat. Mezitím si připravíme a nakrájíme všechny druhy paprik na kostky, cibuli na poloviny plátků, a rajčátka necháme vcelku. Na grilovací jehlu nebo na namočenou špejli střídavě napichujeme zeleninu a maso. Když je špíz hotový, vkládáme na gril, kde grilujeme 10 minut a občas otočíme, aby byla na všech stranách křupavá kůrka. Špízy také při grilování potíráme zbylou marinádou.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.