

TOP 35
5. Nejprodávanější
FIELDMANN FZG 1003

Fieldmann FZG 1003 Gril na uhlí s taškou,Thermo taška na chlazení nápojů,Chromový rošt,přenosný
Fieldmann FZG 1003
FIELDMANN FZG 1003
Fieldmann FZG 1003
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Fieldmann FZG 1003
Fieldmann FZG 1003 Gril na uhlí s taškou,Thermo taška na chlazení nápojů,Chromový rošt,přenosný
Fieldmann FZG 1003
Gril na dřevěné uhlí FIELDMANN FZG 1003
Fieldmann FZG 1003 gril na uhlí s taškou
Gril na uhlí s taškou FIELDMANN FZG 1003
Fieldmann Gril na uhlí + taška FIELDMANN FZG 1003
FZG 1003 Gril na uhlí + taška FIELDMANN
Gril na dřevěné uhlí FIELDMANN FZG 1003
FIELDMANN FZG 1003
Přenosný gril na uhlí s taškou
Specifikace

Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Popis produktu
Fieldmann FZG 1003 gril na uhlí s taškou Přenosný gril lze použít na zahradě, v kempu či při rybolovu. Jeho rozměr 26 x 12,5 cm a uložení v multifunkční termotašce. Termotaška se stává neodlučitelnou součástí při grilování na uchování chladných nápojů. Vlastnosti produktu Velikost grilu: průměr 26 x 12,5 cm Velikost ohniště: Dia. 25 cm Termotaška rozměr: 29,5 x 18,5 cm Termotaška na chlazení nápojů Chromový rošt Přenosný Recepty pro Vás Grilovaná kuřecí prsíčka Grilovaná kuřecí prsíčka v domácí anglické slanině s čerstvou šalvějí. Velmi chutný recept vhodný pro každou příležitost kuřecí prsa, anglická slanina, šalvěj, cuketa, lilek, papriky, olej, sůl, pepř. Ingredience: 0,80 kg kuřecích prsou 4 plátky domácí anglické slaniny 8 lístků šalvěje 12 plátků z cukety, 12 plátků z lilku 1 ks červené papriky, 1 ks žluté papriky 1,5dl olivového oleje (extra panenský) sůl, mletý pepř Postup: Maso omyjte, osušte a mírně osolte. Rozložte na něj z obou stran čerstvé lístky šalvěje a zabalte jej do plátků anglické slaniny. Zeleninu omyjte, osušte, papriku zbavte jádřince, zelenou stopku ponechte. Nakrájejte na plátky asi 1 cm silné, papriku nakrájejte každý kus na 6 dílů. Zeleninu nesolte ani nepepřete, aby šťáva nevytékala na gril a plátky držely tvar. Rozpalte gril na cca 210 oC (5. dílek na stupnici termostatu), potřete jej olivovým olejem a rozložte na něj připravené maso a zeleninu. Grilujte po obou stranách 7 a 7 minut. Zeleninu odeberte z grilu, osolte, opepřete a dle potřeby ještě potřete panenským olivovým olejem. Grilovaná roštěná z mladého býka Grilovaná roštěná z mladého býka s grilovaným kukuřičným klasem s česnekovým máslem. Stylová večeře pro letní posezení. Rostěná, kukuřičné klasy, sůl, pepř, máslo, česnek, bageta. Ingredience: 1 kg roštěné z mladého býka 4 ks kukuřičných klasů 1 pol. lžíce hrubé mořské soli 1 pol. lžíce barevného pepře 0,15 kg másla, 2 paličky česneku, 1 ks bílé bagety Postup: Na rozpálený gril (cca 220 oC – termostat je nastaven na hodnotu SEAR) položte osušené maso (mělo by mít pokojovou teplotu), které předem nesolte, nepepřete ani nemarinujte! Grilujte jej po obou stranách asi 5 a 5 minut (medium). Poté sejměte z grilu, položte na prkénko a teprve nyní po obou stranách osolte a opepřete čerstvě namletým kořením. Nechte 2 minuty odpočinout a položte na talíř. Vhodnou přílohou je kukuřičný klas, který překrojte na tři části a grilujte na panenském olivovém oleji.V průběhu grilování klas několikrát otočte. Po opečení jej potřete rozehřátým máslem a dle chuti osolte. Stejným způsobem si připravte i podélně rozkrojenou paličku česneku. Podávejte s opečenou bílou bagetou. Grilovaná vepřová krkovice Grilovaná vepřová krkovice s domácím zázvorovým máslem a čerstvým tymiánem. Vepřová krkovice, máslo, sůl, pepř, zázvor, tymián. Ingredience: vepřová krkovice 800 g máslo 130 g sůl, čerstvý mletý pepř čerstvý zázvor dle chuti čerstvý tymián Postup: Vepřovou krkovici nakrájíme na námi zvolenou gramáž. Necháme zteplat při pokojo