KetoMix Konjakové bezsacharidové špagety | 5+1 zdarma | 1800 g
Nejprodávanější těstoviny
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Surovinou pro výrobu bezsacharidových konjakových příloh jsou hlízy konjaku, které jsou významným zdrojem vlákniny zvané glukomannan. Ten napomáhá hubnutí a snižování cholesterolu, protože přílohy z něj jsou nejen bez sacharidů, ale také bez tuku a téměř bez kalorií. Dopřát si je tedy můžete v neomezeném množství i při dietě.
Návod k použití1. Propláchněte čistou studenou vodou, odstraníte tak typické aroma.
2. Zastudena můžete přimíchat do salátů, omáček nebo polévek. Případně po dobu jedné minuty povařte nebo orestujte, dochuťte solí, kořením či bylinkami a podávejte teplé jako běžnou přílohu k pokrmům.
Složení: pitná voda, bio sušená hlíza z konjaku* (3,4 %), bio ovesná vláknina* (1 %). *Z ekologického zemědělství.
Nutriční hodnotyVÝŽIVOVÉ ÚDAJE
na 100 g
Energetická hodnota / Energia
36 kJ / 9 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
0 g
z toho cukry
0 g
Vláknina
4 g
Bílkoviny / Bielkoviny
0,2 g
Sůl / Soľ
0 g
Obsah balení: Čistá hmotnost 300 g (včetně nálevu 385 g). Balení obsahuje 2-3 porce.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu, nezamrazujte. Po otevření uchovávejte v čisté vodě a v chladu maximálně po dobu dvou dnů.
Upozornění: Ketonová dieta není vhodná pro těhotné a kojící ženy. Před zahájením ketonové diety a po 3 týdnech od jejího zahájení doporučujeme konzultaci s vaším lékařem. Dodržujte dostatečný příjem tekutin, minimálně 1,5 litru denně.
Alergeny-
Víte, jaká je vaše zdravá váha?Zjistíte to jednoduchým výpočtem v BMI kalkulačce. Podle výsledku vám poradíme co dál.
SpočítatZpestřete si jídelníček. Podle našich receptů uvaříte snadno a rychle. A to nejen při hubnutí, ale i po něm.
K receptům 150 000 spokojených zákazníkůPomohli jsme zhubnout jim, pomůžeme i vám.Inspirujte se jejich příběhy.
K příběhům 150 000 spokojených zákazníkůPomohli jsme zhubnout jim, pomůžeme i vám.Inspirujte se jejich příběhy.
K příběhům Nebudete na to sami!Sledujte nás na sociálních sítích a připojte se k facebookové poradně
Přidej se ke skupině