TOP 7
INDIANA Jerky hovězí Hot & Sweet
Indiana Jerky Hovězí hot & sweet 90 g
Indiana Jerky 90 g hovězí - pálivé
Indiana Jerky sušené maso
Sušené maso Indiana Jerky Beef Hot & Sweet 90g
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Indiana Jerky Beef Hot & Sweet 90 g
Indiana jerky sušené maso 90 g - hovězí hot & sweet
Indiana Jerky Hovězí hot & sweet 90 g
Indiana Jerky 90 g hovězí - pálivé
Hovězí sušené maso Jerky 90g Chilli
Indiana hovězí Hot & Sweet 90g
Indiana Jerky Beef 90 g hot and sweet
Indiana Jerky sušené maso
Sušené maso Indiana Jerky Beef Hot & Sweet 90g
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Příjemně nasládlé a mírně ostřejší jerky s chilli papričkami. Výborný snack kdekoliv, kde nemáte možnost dát si plnohodnotné jídlo. Mnohem chutnější a zdravější než brambůrky. Náčelník vzkazuje, že když jednou ochutnáte, už nikdy nepřestanete. 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa Vysoký obsah bílkovin 46 % Bez lepku Složení : hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný. Další informace : Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci. Nutriční hodnoty výrobku: 100g 90g 30g * GDA 30g ** Energetická hodnota v kJ 1290 1161 387 5 % Energetická hodnota v kcal 306 276 92 5 % Tuky v g 5,8 5,2 1,7 2 % z toho nasycené v g 2,1 1,9 0,6 3 % Sacharidy v g 9,2 8,3 2,8 1 % z toho cukry v g 3,6 3,2 1,1 1 % Bílkoviny (proteiny) v g 46 41 14 28 % Sůl v g 2,8 2,5 0,8 14 % * porce ** referenční příjem průměrného dospělého člověka Jak se suší jerky ? Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury. Poté je ručně kladeno na rošty. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.