TOP 10
Indiana Jerky Chicken Original
Indiana Jerky 90 g kuřecí
Indiana Jerky Kuřecí originál 90 g
Indiana Jerky sušené maso
Sušené maso Indiana Jerky Chicken Original 90g
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Indiana Jerky Chicken Original 90 g
Indiana Jerky 90 g kuřecí
Indiana Jerky Kuřecí originál 90 g
Kuřecí sušené maso Jerky 90g
Indiana kuřecí Original 90g
Indiana Chicken Jerky Original 90 g
Indiana Jerky sušené maso
Sušené maso Indiana Jerky Chicken Original 90g
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Kuře sbalené na cesty. Výborná pochoutka z libového kuřecího masa, zásobárna bílkovin a zdravých kalorií – ideální třeba na dlouhé pochody. Náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g kuřecího masa Vysoký obsah bílkovin 50 % Bez cukru a lepku Pouze 3,4 % tuku Složení: kuřecí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný. Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci. Nutriční hodnoty výrobku: 100g 90g 30g * GDA 30g ** Energetická hodnota v kJ 1005 905 302 4 % Energetická hodnota v kcal 238 214 71 4 % Tuky v g 3,4 3,1 1 1 % z toho nasycené v g 1 0,9 0,3 2 % Sacharidy v g 1,3 1,2 0,4 0 % z toho cukry v g <0,5 <0,5 <0,5 0 % Bílkoviny (proteiny) v g 50 45 15 30 % Sůl v g 4,1 3,7 1,2 21 % * porce ** referenční příjem průměrného dospělého člověka Jak se suší jerky? Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury. Poté je ručně kladeno na rošty. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.