Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5

Kuchařky

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5

Hodnocení: 1x
  • 4

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Jaké má kniha
Technologie přípravy po..
hodnocení na ČBDB?

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 koupíte i tady

Specifikace Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 124 Kč

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa » ... a dál?

Produkt Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - parametry

Název produktu: Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 124 Kč
Maximální cena: 192 Kč
Ušetríte až: 68 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. z kategorie Knihy | Učebnice | SŠ, SOŠ a Gymnázia | Odborné předměty | Gastronomie od FORTUNA naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! Autor : Hana Sedláčková, Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. Druh sortimentu : Kniha, Technologie přípravy pokrmů 5, Jazyk : Čeština, Počet stran : 144 Podtitul: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyAutor: Hana SedláčkováRok vydání­: 2009Vazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7373-026-0Počet stran: 144Rozměry: 300,0 x 205,0 x 9,0


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.