Srovnání cen » Obchody » 123shop.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.33
(1x)

123shop.cz

eCommerce Bohemia, s.r.o.        Certifikovaný e-shop

Internetový obchod 123shop.cz

123shop.cz nabízí zboží z kategorií cyklistika, obývací nábytek a jiných, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm světoznámé značky, jakými jsou BOSCH, ELECTROLUX nebo ADIDAS a 21 % produktů je přímo na skladě, tedy prakticky hned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 13 recenzí od zákazníků, je jich 12 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v 123shop.cz, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v 123shop.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze 123shop.cz

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

petr gladics , 1.8.2017


s nákupem jsem byl spokojen už jsem dal doporučení kamarádovi.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu 123shop.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

jíta , 11.6.2015


PRO:
  • známý eshop

doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

David , 26.9.2013


PRO:
  • Nabízí nízké ceny, protože neplatí dodavatelům
PROTI:
  • Neplatí dodavatelům

Neplatí dodavatelům, na urgence nereaguje, už dva roky není schopen zaplatit "směšný" dluh 8000,-!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 3

Petr , 18.8.2013


PRO:
  • při koupi zboží komunikace dobrá
PROTI:
  • při reklamaci žádná komunikace

Při koupi zboží komunikace dobrá,ale jakmile máte problém s reklamací nikdo s váma ne komunikuje.Obchod nedoporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

VFC , 14.8.2013


PRO:
  • relativně komfortní nakupování / ale v dnešní době nic převratného,snad samozřejmost/
PROTI:
  • absolutní nezájem zástupců shop při reklamaci,nekomunikace

od internetového obchodu očekávám solidnost , rychlost , dobré ceny , což považuji v dnešní době za jakousi samozřejmost.očekávám ale také reaktivitu při případné reklamaci/dodání kompresoru bez čepů koleček - v mém případě /a maximální snahu o nápravu a uspokojení zákazníka,čehož jsem se od tohoto shopu nedočkal. Připojuji se k reakci Petra z 3.8.2013 - nedoporučuji

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

Petr , 3.8.2013


PRO:
  • Dodání zboží je rychlé.
PROTI:
  • Při reklamaci špatná neboli žádná komunikace nikdo se Vám neozve a ani emailem neodpoví

Nedoporučuji kvůli špatné neboli žádné komunikaci při reklamaci.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

AveJa , 12.5.2012


PRO:
  • Skvělá nabídka, nízké ceny a přímá komunikace se zákazníky
PROTI:
  • nic

123shop.cz je podle mého názoru obchod, který jde příkladem. Při nákupu na těchto stránkách vše probíhá naprosto přirozeně a rychle. Zboží je velice kvalitní a levné zároveň a jednání se zákazníky je naprosto excelentní. Opravdu nemám důvod příště hledat jiné stránky – zde je vše perfektní.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Anonym , 11.5.2012


PRO:
  • není nic, co by mi stoprocentně nevyhovovalo
PROTI:
  • nic jsem nenašel

Na 123shop.cz jsem nakupoval již potřetí a jelikož jsem se opět setkal se skvělým jednáním, rozhodl jsem se obchod okomentovat, i když to normálně nedělám. Abych to shrnul. Najdete zde skvělé ceny a mnoho výrobků, z nichž si může vybrat každý – sortiment je úplně úchvatný. Vše nabvíc dorazí velice rychle a i reklamace je vyřízená během několika málo dnů. Opravdu skvělý obchod.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 3

Týna , 5.5.2012


PRO:
  • zboží dorazilo včas
PROTI:
  • nic

Obchod je kvalitní a můžu ho doporučit. Nakupovala jsem zboží v povánočním výprodeji ve slevách. A vše dorazilo v pořádku.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 4

Neo , 26.4.2012


PRO:
  • spokojen jsem naprosto se vším
PROTI:
  • v pořádku

Na 123shop.cz jsem si minulý týden objednával bílé zboží do mé nové domácnosti a opravdu jsem s nákupem spokojený ve všech směrech. Vše je přehledně seřazené a také si můžete vybrat v opravdu širokém sortimentu. K tomu všemu na těchto stránkách najdete opravdu skvělé ceny, kterým kamenné obchody nemohou konkurovat. Co se týče doručení, vše bylo velice rychlé a zboží dorazilo v pořádku. Opravdu maximální spokojenost.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Mr.X , 26.3.2012


PRO:
  • nákup zde je opravdu radost. Vyhovovalo mi naprosto vše
PROTI:
  • vše bez sebemenšího problému

Tento obchod mi již několikrát doporučoval kamarád, který tam v minulosti několikrát nakupoval elektroniku jako fotoaparáty, notebooky, ale třeba i parfémy. V době, kdy jsem se rozhodl zakoupit nové video jsem dal na jeho doporučení a nakoupil na 123shop.cz a jsem naprosto spokojený – vše naprosto v pořádku.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Týna , 25.1.2012


PRO:
  • zboží dorazilo včas
PROTI:
  • nic

Obchod je kvalitní a můžu ho doporučit. Nakupovala jsem zboží v povánočním výprodeji ve slevách. A vše dorazilo v pořádku.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Libor Cihlář , 23.1.2009


V neděli 18.1.09. jsem si objednal DVD rekordér Panasonic,firma informovala o mé objednávce obratem,mailem i SMSkou,výrobek přišel v den který jsem udal,včetně potvrzeného ZL a českého návodu.Se službou jsem spokojen mohu doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 91% zákazníků z 11.

Přidat recenzi pro 123shop.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.