ZWILLING Miyabi Japonský nůž 16 cm 5000MCD Chutoh
ZWILLING Miyabi Japonský nůž 16 cm 5000MCD Chutoh

ZWILLING Miyabi Japonský nůž 16 cm 5000MCD Chutoh

od 7 261 Kč
POPIS Japonský nůž na maso Chutoh Zwilling Miyabi z řady 5000MCD má čepel o délce 16 cm, která má autentický japonský tvar s unikátním damascénským (květinovým) designem. Nůž Chutoh je ideální na plátkování ryb a masa. Čepel je úzká, dlouhá a stabilní, což umožňuje plnou kontrolu nad řezem. Díky tomuto noži naplátkujete maso s chirurgickou přesností. Můžete ho však použít i na krájení větších kusů ovoce a zeleniny. Tento nůž má ergonomicky…
TERA.CZ
Skladem
7 261 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: ZWILLING Miyabi Japonský nůž 16 cm 5000MCD Chutoh
Výrobce: ZWILLING
Minimální cena: 7 261 Kč
Maximální cena: 7 261 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

POPIS Japonský nůž na maso Chutoh Zwilling Miyabi z řady 5000MCD má čepel o délce 16 cm, která má autentický japonský tvar s unikátním damascénským (květinovým) designem. Nůž Chutoh je ideální na plátkování ryb a masa. Čepel je úzká, dlouhá a stabilní, což umožňuje plnou kontrolu nad řezem. Díky tomuto noži naplátkujete maso s chirurgickou přesností. Můžete ho však použít i na krájení větších kusů ovoce a zeleniny. Tento nůž má ergonomicky tvarovanou a komfortní rukojeť ve tvaru D pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Rukojeť je vyrobena z břízy Masur. Toto dřevo dodává noži krásný vzhled. Eleganci noži přidává i nerezová patka s logem Miyabi, která nůž vyvažuje. Jádro je vyrobeno z mikrokarbidové práškové oceli MC63. Čepele tvoří 101 vrstev nerezové oceli. Ocel je kalena při teplotě - 196 °C, což přináší extrémní tvrdost 63 HRC (Rockwellovy stupnice). Dlouhotrvající ostrost je zajištěna ručním třífázovým broušením nožířskými mistry tradiční japonskou technikou. Ostrost a dlouhou životnost nože zajistíte pravidelnou údržbou pomocí brousku a ocílky. Pro bezpečné a pohodlné uskladnění používejte blok na nože. Výrobek je dostupný POUZE NA OBJEDNÁVKU! Pro informace o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.cz nebo na tel. +420 604 187 028. K dodání zhruba za 4 - 6 týdnů od objednání. Děkujeme za pochopení. SPECIFIKACE Délka ostří: 16 cm Délka nože: 30 cm Výška čepele: 3,4 cm Hmotnost: 145 g Materiál: nerezová ocel, mikrokarbidová prášková ocel, břízové dřevo Barva: stříbrná, světle hnědá Záruka: doživotní - na výrobní vady čepele   1. Ocel Čepele nožů jsou vyrobeny ze 101 vrstev nerezové oceli a mají tvrdost 63 HRC Rockwellovy stupnice. Jádro nože je vyrobeno z MC63 (mikrokarbidové práškové oceli). Pro dosažení perfektních vlastností bylo použito unikátní kalení CRYODUR®, kdy je ocel ledována při teplotě - 196 ° C, díky tomu se čepele chlubí neobyčejnou tvrdostí. Čepele mají unikátní damascénský (květinový) design. 2. Rukojeť Komfortní rukojeť ve tvaru D je vyrobena z břízy Masur, což dodává noži krásný vzhled. Rukojeť zajišťuje, že máte nad nožem plnou kontrolu a umožňuje pohodlnou a přesnou práci s nože. Díky nerezové patce, která je opatřena logem Miyabi, jsou nože dokonale vyváženy.  3. Ostří Ostří Katana Edge - je vybroušeno do tvaru V (klínový výbrus), což umožňuje snadný průnik krájenou surovinou. Třífázové ruční ostření tradiční japonskou technikou Honbazuke těmi nejzkušenějšími nožířskými mistry zaručuje nepřekonatelnou ostrost nožů, která je díky tvrdosti ocele dlouhotrvající.      VÝHODY A NEVÝHODY Čepele nožů jsou vyrobeny ze 101 vrstev nerezové oceli a mají tvrdost 63 HRC. Extrémně tvrdé jádro z mikrokarbidové práškové oceli. Dokonalé vyvážení nože umožňuje snadnou a bezpečnou manipulaci.  Dlouhotrvající ostrost díky ručnímu třífázovému broušení nožířskými mistry.  Pohodlná rukojeť z břízového dřeva. Unikátní damascénský (květinový) design čepelí. Vyšší pořizovací cena. Není možné nože mýt v myčce na nádobí. PRAKTICKÉ RADY Vhodné do myčky: NE - pouze ruční mytí Údržba nožů Zwilling Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny! Mytí a čištění Nůž Miyabi myjte pouze ručně. Po použití nůž omyjte šetrným čistícím prostředem a ihned ho osušte.  Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí. Če

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.