Wusthof Classic Nůž kuchařský 20cm
Wusthof Classic Nůž kuchařský 20cm

Wusthof Classic Nůž kuchařský 20cm

od 3 419 Kč
Wusthof Classic Nůž kuchařský 20 cm : je středně velký, velmi tenký, kuchařský nůž, který použijete na krájení masa, ryb, zeleniny, cibule.... Je vhodný na velmi tenké plátkování. Délka čepele je 20 cm. Čepel je kovaná s dutě vrobkovanou čepelí (vytváří kapsy vzduchu, který brání přilepení masa) a má hladké ostří a je vyrobená z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15. Je kalena 15 minut při teplotě 1070 °C a ve dvou minutách prudce ochlazují na 60…
Profikuchar.cz
21 dní
3 831 Kč
21 dní
3 831 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wusthof Classic Nůž kuchařský 20cm
Výrobce: Wüsthof
Minimální cena: 3 419 Kč
Maximální cena: 3 831 Kč
Ušetříte až: 412 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Wusthof Classic Nůž kuchařský 20 cm : je středně velký, velmi tenký, kuchařský nůž, který použijete na krájení masa, ryb, zeleniny, cibule.... Je vhodný na velmi tenké plátkování. Délka čepele je 20 cm. Čepel je kovaná s dutě vrobkovanou čepelí (vytváří kapsy vzduchu, který brání přilepení masa) a má hladké ostří a je vyrobená z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15. Je kalena 15 minut při teplotě 1070 °C a ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Popouštěním na teplotu 200 °C po dobu 45 minut se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Výsledná tvrdost je 58° Rockwella. Nůž je kovaný, proto je při práci velmi stabilní a výborně přenáší sílu. Konstrukce čepelí usnadňuje broušení.Tvarovaná rukojeť je z odolného a příjemného materiálu, dobře se drží, je příjemná, ale hlavně bezúdržbová, nevadí ji voda, je vysoce odolná. Rukojeti je ze syntetického materiálu, který je hygienický a velmi snadno se udržuje. Tento kuchyňský nůž je určen pro profesionální i amatérské kuchaře. Dopřejte si nyní kvalitní kuchyňský nůž i vy. X50CrMoV15 –  je nerezová, vysokolegovaná německá ocel, vyznačuje se velmi vysokou odolností vůči korozi. Používá se hlavně pro kuchyňské nebo lovecké nože vyšší třídy. Je hodně houževnatá. Není náročná na údržbu. Kalení 980°C - 1050°C, popouštění 100°C - 500°C, tvrdost 45 - 60HRC. Používají ji světoznámí výrobci jako Böker, F. Dick, Opinel, Zwilling, Wusthof.Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v SolingenuPro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyniRukojeť ze speciálního syntetického materiáluErgonomická, na dotek příjemná, se třemi nýtyPoužita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15Mimořádné ostří, které se snadno udržujeTvrdost 58 HRC Rockwellovy stupniceSpeciální proces broušení PEtec řízený počítačemPřesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostříPřísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laseremHladký přechod mezi kováním a rukojetíBezproblémové hygienické uchycení střenekNože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytíProdloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 letSérie obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.