Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Knihy

Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso - Bookazine (Edice Apetit) - Václav Frič. Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.7963

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 233 Kč

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit » ... a dál?

Produkt Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - parametry

Název produktu: Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 233 Kč
Maximální cena: 233 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso - Bookazine (Edice Apetit) - Václav Frič. Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v

časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!Na 160 stránkách najdete

všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa.

Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso,

telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa

(květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit,

na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i

podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl

obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou). Seriál o mase

připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem,

kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na

českou kuchyni.

Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky,

dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef,

rib-eye steak, telecí saltimboca…).Kniha je doplněna o adresy

ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.S

námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus

masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem

zvládnete uvařit všechno napoprvé!Seriál o mase je prvním

bookazinem, který Apetit vydává. Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso - Bookazine (Edice Apetit) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme pro vás v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 159 stranách vám nyní nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa, představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili, přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené ...


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.