Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen redakce časopisu Apetit: Zavařování (Edice Apetit)

Knihy

redakce časopisu Apetit: Zavařování (Edice Apetit)

Hodnocení: 1x
  • 4

Zavařování (Edice Apetit) - Švejdová Katka Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? redakce časopisu Apetit: Zavařování (Edice Apetit) koupíte i tady

Specifikace redakce časopisu Apetit: Zavařování (Edice Apetit)

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 189 Kč

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, » ... a dál?

Produkt redakce časopisu Apetit: Zavařování (Edice Apetit)

redakce časopisu Apetit: Zavařování (Edice Apetit) - parametry

Název produktu: redakce časopisu Apetit: Zavařování (Edice Apetit)
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 189 Kč
Maximální cena: 284 Kč
Ušetríte až: 95 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Zavařování (Edice Apetit) - Švejdová Katka Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:OvoceZeleninaMaso & rybyOchucovadla & kořeníSirupy & likéryZ mrazákuZásoby v kuchyni z kategorie Knihy | Naučná literatura | Kuchařky | Sterilujeme, zavařujeme, sušíme od APETIT naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.