

TOP 1
NOMINAL Pro zdraví bezlepková směs chléb s lněnou vlákninou 500g

Nominal Směs na chléb s lněnou vlákninou bezlepkový 500 g NOMINAL
Směs na chléb s lněnou vlákninou
Směs Na Chléb S Lněnou Vlákninou Bez Lepku 500g
NOMINAL Směs na chléb s lněnou vlákninou bez lepku 500 g
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
NOMINAL Směs na chléb s lněnou vlákninou bez lepku 500 g
Nominal Chléb s lněnou vlákninou Pro zdraví… 500 g
Nominal Směs na chléb s lněnou vlákninou 500 g
Nominal Směs na chléb s lněnou vlákninou 500g
Nominal Směs na chléb s lněnou vlákninou 500g
Směs Na Chléb S Lněnou Vlákninou Bez Lepku 500g
Směs na chléb s lněnou vlákninou bez lepku - Nominal 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Nominal Bezlepková směs na chléb s lněnou vláknou 500g
Směs na chléb s lněnou vlákninou bezlepkový 500 g NOMINAL
Nominal Směs na chléb s lněnou vlákninou bezlepkový 500 g NOMINAL
Směs na chléb s lněnou vlákninou
Specifikace

Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Směs na chléb s lněnou vláklinou bez lepku
Chléb Pro zdraví... se lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. Obsahuje kvalitní lněnou vlákninu. Kromě lepku neobsahuje naše směs NOMINAL ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Splňuje požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb.
Použité suroviny deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky, lněná vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guma guar, cukr, sůl, chlebové koření Základní příprava:- 500g směs
- 475 ml(g) vody
- 20 ml oleje
- 13g čerstvého droždí
Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic.
Postup pro pečení v běžné troubě: