NOMINAL Pro zdraví bezlepková směs chléb s lněnou vlákninou 500g
NOMINAL Pro zdraví bezlepková směs chléb s lněnou vlákninou 500g

TOP 1
NOMINAL Pro zdraví bezlepková směs chléb s lněnou vlákninou 500g

od 57 Kč
Směs na chléb s lněnou vláklinou   bez lepku Chléb Pro zdraví... se lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. Obsahuje kvalitní lněnou vlákninu. Kromě lepku neobsahuje naše směs NOMINAL ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Splňuje požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb. Použité suroviny deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka,…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
59 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: NOMINAL Pro zdraví bezlepková směs chléb s lněnou vlákninou 500g
Výrobce: NOMINAL
Minimální cena: 57 Kč
Maximální cena: 81 Kč
Ušetříte až: 24 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Směs na chléb s lněnou vláklinou   bez lepku

Chléb Pro zdraví... se lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. Obsahuje kvalitní lněnou vlákninu. Kromě lepku neobsahuje naše směs NOMINAL ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Splňuje požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb.

Použité suroviny deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky, lněná vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guma guar, cukr, sůl, chlebové koření Základní příprava:
  • 500g směs
  • 475 ml(g) vody
  • 20 ml oleje
  • 13g čerstvého droždí
Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně:

Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic.

Postup pro pečení v běžné troubě:

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.