Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Marie-Pierre Moine, Gui Gedda: Provence

Knihy naučná literatura

Marie-Pierre Moine, Gui Gedda: Provence

Hodnocení: 6x
  • 3.16667

Publikace: Provence - Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda;Marie-Pierre Moineová. Tajemství surovin a receptů jižní Francie Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.8916
skladem

Jaké má kniha
Provence
hodnocení na ČBDB?

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Marie-Pierre Moine, Gui Gedda: Provence koupíte i tady

Specifikace Marie-Pierre Moine, Gui Gedda: Provence

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 345 Kč

V této knize si můžete vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. ... a dál?

Produkt Marie-Pierre Moine, Gui Gedda: Provence

Marie-Pierre Moine, Gui Gedda: Provence - parametry

Název produktu: Marie-Pierre Moine, Gui Gedda: Provence
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 345 Kč
Maximální cena: 499 Kč
Ušetríte až: 154 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.17 bodů z 5
Počet hodnocení: 6 x
Hodnocení:
  • 3.16667
Podrobný popis:

Publikace: Provence - Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda;Marie-Pierre Moineová. Tajemství surovin a receptů jižní Francie Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně. Publikace: Provence - Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda;Marie-Pierre Moineová. Provence Škola provensál.kuch. - Tajemství surovin receptů jižní Francie - SLOVART - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu matná


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.