Lamart LTDSD4
Lamart Tlakový hrnec 4l Pression LTDSD4
Tlakový hrnec Lamart Pression 4 l, 22cm. indukce LTDSD4
Hrnec tlakový LAMART LTDSD4 Pression
Tlakový hrnec Lamart Tlakový hrnec 4l Pression LTDSD4
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Tlakový hrnec Lamart Tlakový hrnec 4l Pression LTDSD4
LAMART LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION
Hrnec tlakový LAMART LTDSD4 Pression
Lamart Tlakový hrnec 4l Pression LTDSD4
LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION LAMART - Lamart
Tlakový hrnec Lamart Pression 4 l, 22cm. indukce LTDSD4
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Vlastnosti produktu Tradiční vaření Při tradičním způsobu vaření je potravina zcela ponořena ve velkém množství vody, která se ohřívá do bodu varu a ten je udržován za maximálního příkonu tepla po dobu nutnou pro uvaření potraviny. Pokud není použita poklice, čas pro vaření se prodlužuje. Vaření v tlakovém hrnci Při vaření v tlakovém hrnci se používá minimální množství vody 0,1–0,3 litru. Potravina není ve vodě ponořena, bod varu díky velmi malému množství vody přichází velmi rychle a je oproti tradičnímu vaření ihned potřeba snížit tepelný příkon pro udržení tlaku v tlakovém hrnci bez úniku páry. Náklady na vaření Tlakové vaření velmi snižuje nároky na podstatné parametry vaření a to jsou čas a peníze. Čím kratší čas vaření tím nižší spotřeba energie a tím větší úspora peněz. Úspora finančních prostředků je jedním z důležitých parametrů pro hospodaření každé domácnosti a vzhledem k času stráveném při přípravě jídel rozhodně ne zanedbatelnou položkou v rozpočtu domácností. Snadné použití – Používáme velmi malé množství vody od 0,1 do 0,3 litru. – Vložíme potravinu a potřebné ingredience, uzavřeme tlakový hrnec a na pracovním ventilu zvolíme tlak pro vaření podle druhu potraviny. – Tlakový hrnec i s potravinou vložíme na zdroj tepla a zvolíme maximum. – Ve chvíli kdy začne z pracovního ventilu vycházet pára snížíme tepelný příkon na minimum, aby pára nadále téměř neproudila pracovním ventilem ven. – Nastavíme dobu vaření pro potřebnou potravinu. – Zhruba pět minut před stanoveným časem zdroj tepla úplně vypneme a necháme po zbytek času potravinu v tlakovém hrnci. – Hrnec sejmeme ze zdroje tepla, odtlakujeme a vařenou potravinu dále můžeme zpracovávat ať již v tlakovém hrnci nebo mimo něj. Parametry Objem: 4l Materiál: nerez 18/10 Snadná manipulace, údržba a čištění, otev