LABETA Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta
LABETA Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta

TOP 7
LABETA Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta

od 45 Kč
Také vás při nakupování dokáže naštvat, když se všude line vůně čerstvě upečeného pečiva, které ovšem nemůžete? Nevěšte hlavu, my pro vás máme řešení. Upečte si bezlepkový chléb ze speciální směsi se slunečnicovými semínky. A než se do něj pustíte, zkuste vydržet, než trochu vychladne – ale věřte, bude to těžké… víme o tom své ☺ Chléb neobsahuje laktózu ani lepek. Balení obsahuje: 490 g směsi + 10 g sušeného droždí K tomu přidáte: pouze vlažnou…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
45 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LABETA Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta
Výrobce: LABETA
Minimální cena: 45 Kč
Maximální cena: 59,40 Kč
Ušetříte až: 14,40 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Také vás při nakupování dokáže naštvat, když se všude line vůně čerstvě upečeného pečiva, které ovšem nemůžete? Nevěšte hlavu, my pro vás máme řešení. Upečte si bezlepkový chléb ze speciální směsi se slunečnicovými semínky. A než se do něj pustíte, zkuste vydržet, než trochu vychladne – ale věřte, bude to těžké… víme o tom své ☺

Chléb neobsahuje laktózu ani lepek.

Balení obsahuje:

490 g směsi + 10 g sušeného droždí

K tomu přidáte:

pouze vlažnou vodu

Návod k použití

Oba sáčky smícháme, přidáme 400–420 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 400–420 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.

  

Labeta radí, jak na to

... do chleba můžete přidat pokrájenou osmaženou cibuli, slaninu nebo uzeninu. Výborný je také s pokrájenou klobásou nebo se škvarky

Složení

bramborový škrob, rýžová mouka, bramborové vločky (bramborové vločky, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo:  kurkumin), slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, jedlá sůl, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, barvivo: amoniakový karamel, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová

Průměrné nutriční hodnoty

ve výrobku připraveném podle návodu na přípravu

  na 100g Energetická hodnota [kJ/kcal] 1002/ 239 Tuky [g] 5,8 z toho nasycené mastné kyseliny [g] 1,6 Sacharidy [g] 43 z toho cukry [g] < 0,5 Vláknina [g] 2,3 Bílkoviny [g] 3,3 Sůl [g] 1,5 Laktóza [g] < 0,01 Z celého balení je možné připravit přibližně 15 porcí Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta Směs pro přípravu chleba se zvýšeným obsahem loupané slunečnice, která dodává chlebu velmi příjemnou chuť. Možnost pečení v klasické troubě nebo v domácí elektrické pekárně ETA, doporučujeme program Sprint doba přípravy cca 2 hod. Přidáte pouze vodu. Směs pro přípravu slunečnicového chleba. Chléb neobsahuje laktózu ani lepek. Droždí a slunečnicová semínka jsou součástí balení. Směs pro přípravu bezlepkového chleba pro každodenní stravu – tentokráte pro příznivce zrníčkových chlebů - slunečnicový.... Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta od Labeta na GigaLé

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.