CERIA Hraška jemná 250g
CERIA Hraška jemná 250g

TOP 1
CERIA Hraška jemná 250g

od 47,90 Kč
Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky. Narozdíl od Hrašky pikantní má snížené množství koření, soli a je zcela vynecháno chilli a česnek. Hraška jemná je proto vhodnější pro děti a některé diety. ZDRAVĚJI NAHRADÍ: KLASICKÝ TROJOBAL - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu JÍŠKU - zahustíte polévku, omáčku VEJCE - v karbanátkách, v těstech, při zapékání Neobsahuje lepek, cholesterol,…
MámeChuť Raw&Bio eshop
Za dopravu 99 Kč Skladem
55 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CERIA Hraška jemná 250g
Výrobce: CERIA
Minimální cena: 47,90 Kč
Maximální cena: 62 Kč
Ušetříte až: 14,10 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky. Narozdíl od Hrašky pikantní má snížené množství koření, soli a je zcela vynecháno chilli a česnek. Hraška jemná je proto vhodnější pro děti a některé diety. ZDRAVĚJI NAHRADÍ: KLASICKÝ TROJOBAL - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu JÍŠKU - zahustíte polévku, omáčku VEJCE - v karbanátkách, v těstech, při zapékání Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Neobsahuje GMO. Základní recepty ŘÍZKY – zeleninové, sýrové, houbové atd.(4 porce)• smícháme 80 g Hrašky se 120 ml vody na těstíčko (hustoty řidší hořčice)• naporcujeme 300 g zeleniny• kousky zeleniny namáčíme v těstíčku• klademe je do rozpáleného oleje PLACKY – zeleninové, sýrové, houbové aj. nebo jejich směsi (4 porce)• smícháme 140 g Hrašky pikantní se 250 ml vody na těstíčko• nakrájíme (nastrouháme) 200 g zeleniny• nakrájenou zeleninu vmícháme do těstíčka (hustota jako na lívance)• placky smažíme v horkém oleji nebo je pečeme v troubě na plechu POMAZÁNKY• pro osobu použijeme 10 g Hrašky na cca 50 ml vody• těstíčko rozmícháme s vodou a zvolna vaříme na hustou kaši 20 min.• po vychladnutí našleháme s tukem 20 g na osobu (olej, máslo apod.)• dochutíme nakrájenou cibulí, kyselou okurkou a přidáme buď třený česnek, nastrouhaný křen anebo nakrájenou papriku, rajce, mrkev, celer apod. DRESINKY• základ dresinku připravíme jako u pomazánky. Použijeme však na 5 g Hrašky na 25 ml vody• po vychladnutí našleháme s jogurtem nebo kyselou smetanou• dochutíme nakrájenou cibulí, kyselou okurkou a přidáme kopr, bylinky, česnek apod. ZAHUŠŤOVÁNÍ OMÁČEK, ŠŤÁV, GULÁŠŮ APOD.• pro osobu použijeme 10 g Hrašky na cca 120 ml omácky• Hraškou můžeme nahradit mouku úplně nebo jen částečně. Hrašku i mouku je vždy potřeba vařit minimálně 20 minut• Hrašku lze používat k přípravě bešamelových omáček ZAHUŠTĚNÍ POLÉVEK – zeleninové, bramborové, gulášové (4 porce)• vrchovatou polévkovou lžíci Hrašky (30 g) nasypeme do 1,5 litru vlažné polévky a zamícháme• vaříme cca 20 minut Náhrada vajec VE SLANÝCH TĚSTECH (cca 30 g za jedno vejce = asi 1 polévková lžíce)• Hrašku smícháme s moukou a těsto dále zpracováváme, jak jsme zvyklí.• Hrašku přidáváme do:– kynutého testa (knedlíky, slané pecivo)– bramborového testa (noky, knedlíky aj.) V KARBANÁTCÍCH – zeleninových, sýrových apod. (4 porce – Hraška pikantní / jemná)• smícháme 250 g Hrašky s 300 g nastrouhané zeleniny a podle potřeby přidáme vodu• z těsta tvarujeme karbanátky (můžeme obalit ve strouhance)• karbanátky smažíme v horkém oleji čipečeme na plechu v troubě PŘI ZAPÉKÁNÍ – těstovin, brambor, zeleniny apod.• Hrašku rozmícháme ve vodě, osolíme a povaříme 20 minut na mírném plameni, až vznikne hustá bešamelová omáčka• můžeme dochutit muškátovým oříškem, oregánem apod.• vzniklou omáčkou přelijeme zapékané jídlo a ještě dopečeme v troubě MOZEČEK, LEČO, ŠPENÁT APOD.• Hrašku rozmícháme ve vodě, osolíme a povaříme 20 minut na mírném plameni, až vznikne kaše• přid

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.