TOP 26
KELA KL-10836
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836 KL-10836
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836
Ocelová Kávovar Kela Latina indukce 6 tz 300 ml K3
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Kávovar LATINA , nerez O10,5cm x v20cm (6 šálků) - Kela
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836 KL-10836
Ocelová Kávovar Kela Latina indukce 6 tz 300 ml K3
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836
Moka konvička Kela espresso kávovar LATINA 6 šálků KL-10836
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836
KELA Konvice na espresso 6 šálků LATINA KL-10836
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Popis produktu
- Elegantní nerezová moka konvice vhodná pro přípravu 6 šálků kávy - vyrobena z leštěné nerezové oceli v kvalitě 18/10 - klasická příprava espressa originální italskou metodou vysokého tlaku vodní páry - velmi rychlá a jednoduchá obsluha víčko lze otevřít hned u rukojeti, je tedy snadné nalévat kávu pouze jednou rukou - vhodná na indukci, plynový, elektrický sporák i sklokeramickou desku - ideální využití také na cestách, např. na plynovém vařiči - použité materiály jsou zdravotně nezávadné a neobsahují škodlivé látky - oblíbený designový a také funkční doplněk do kuchyně - precizní zpracování z těch nejlepších materiálů od německé značky KELA - objem: 6 šálků - rozměry: 10,5 x 20 cm - lesklý povrch - značka: KELA Konvice na espresso typu moka je přístroj na domácí vaření kávy za použití vysokého tlaku vodní páry. Původ má v Itálii, první vznikla již v roce 1933. Jedná se o, dnes už po celém světě, velmi oblíbený způsob přípravy kávy. Tradičním materiálem pro výrobu vždy byl a je hliník, protože výborně vede teplo, sehnat se dají také nerezové, které fungují i na indukci. Obsluhovat moka konvičku je velmi snadné a rychlé, každý se to bez problému naučí během prvního vaření. Do spodní nádobky se nalije voda. Trychtýř (umístěný uprostřed), jehož dno je vybaveno jemným sítkem, se naplní středně mletou kávou. Našroubuje se horní nádoba konvice, která je na její spodní straně také opatřena sítkem, ale ještě jemnějším. Vaří se na mírném ohni. Po pár minutách se ve spodní nádobě začne vytvářet pára, která vytlačí vařící vodu přes trychtýř s mletou kávou do horní části konvice, kde se nám již hromadí hotová káva. Tu pak můžeme rovnou servírovat do šálku. Její chuť bude intenzivní, výrazná, s nezapomenutelným aroma.