TOP 16
3. Nejprodávanější
KAISER STOVKA
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Technické parametry
Popis produktu
Kapacita udírny Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky proskleným dveřím můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. Použití udírny Kaiserova 100' je jednoplášťová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu nebo na terasu a ric pic jí převezete třeba na chatu či chalupu. Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cmObjem komory: 39,5 x 95 x 27 cmKapacita potravin: 15 kg Váha udírny: 17 kg Materiál: Nerezová Max. provozní teplota: 150°C Výkon spirály: 2000 W Základní výbava Kaiserovo 100' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení Topeniště se spirálou Kaiserův teploměr Odkapová miska 1 x rovný rošt 1 x Rošt na ryby 5 x Háček ve tvaru S 5 x Háček ve tvaru U Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Doporučuju přikoupit Nakládací láky Jak na to při vašem prvním uzení? S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň Krok 1 Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně. Krok 2 Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete. Krok 3 Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou. Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!