TOP 4
INDIANA JERKY Beef
Indiana Jerky 90 g hovězí - originál
Indiana Jerky Hovězí originál 90 g
Indiana Jerky sušené maso
Indiana hovězí Original 90g
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Indiana Jerky Beef Original 90 g
Indiana Jerky 90 g hovězí - originál
Indiana jerky sušené maso 90 g - hovězí original
Indiana Jerky Hovězí originál 90 g
Indiana hovězí Original 90g
Indiana Jerky Hovězí
Indiana Jerky sušené maso
Indiana Beef Jerky Original 90 g
JERKY hovězí Original 90g
Sušené maso Indiana hovězí Original 90g
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Jste připraveni na šťavnaté hovězí? Tohle je nejoblíbenější jerky bledých tváří – náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. Stačí otevřít sáček a zakousnout se! Indiana Jerky Vám dodá pořádný kus energie při zachování minimální hmotnosti. Vysoký obsah bílkovin 56 % 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa Bez cukru a lepku Složení : hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný. Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci. Nutriční hodnoty výrobku: 100g 90g 30g * GDA 30g ** Energetická hodnota v kJ 1249 1124 375 4 % Energetická hodnota v kcal 297 267 89 4 % Tuky v g 5,8 5,2 1,7 2 % z toho nasycené v g 2,1 1,9 0,6 3 % Sacharidy v g 4,5 4,1 1,4 1 % z toho cukry v g <0,5 <0,5 <0,5 0 % Bílkoviny (proteiny) v g 56 50 16,7 33 % Sůl v g 4,8 4,3 1,4 24 % * porce ** referenční příjem průměrného dospělého člověka Jak se suší jerky? Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury. Poté je ručně kladeno na rošty. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.