Giu Gedda: Provence Škola provensálské kuchyně
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Provence - Škola provensálské kuchyně. Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Gui Gedda , Marie-Pierre Moineová. Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně. Publikace: Provence - Škola provensálské kuchyně. Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Gui Gedda , Marie-Pierre Moineová. Giu Gedda; Marie-Pierre MoineováTajemství surovin a receptů jižní FrancieSLOVART 2013Kniha, čeština, 352 stran Anotace: Jen m