TOP 8
Bio nebio Bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 150 g
od 56 Kč
BIO kakaový prášek nepražený 150g Bio Nebio BIO kakaový prášek nepražený 150g Bio Nebio. z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od…
Za dopravu 118 Kč
Skladem
56 Kč
Za dopravu 118 Kč
Skladem
56 Kč
Do obchodu
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Název produktu:
Bio nebio Bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 150 g
Výrobce:
Bio nebio
Minimální cena:
56 Kč
Maximální cena:
96 Kč
Ušetříte až:
40 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů:
0,00 bodů z 5
Hodnocení:
Popis produktu
BIO kakaový prášek nepražený 150g Bio Nebio
BIO kakaový prášek nepražený 150g Bio Nebio.
z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od farmářů z několika oblastí, a proto se může lehce měnit jeho barva a chuť. Na rozdíl od běžného kakaového prášku nejsou boby upraženy, ale po fermentaci, sušení a očištění jsou rovnou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášek. Ten používáme stejně jako běžné kakao z pražených bobů na vaření, pečení a k přípravě horkých nápojů. Je vhodný i do raw kuchyně.SLOŽENÍ: prášek z nepražených kakaových bobů se sníženým obsahem tuku. Obsah kakaového másla nejméně 10 %.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Zde si zvláště milovníci kakaa přijdou na své. Kakaové boby pěstují drobní farmáři z Dominikánské reopubliky. Kakaovníky zde rostou ve smíšených kulturách společně s citrusy, banány a dalšími plodinami, které jim poskytují stín. Plody jsou sbírány ručně a fermentovány spolu s dužinou. Při fermentaci vzniká typická výrazná chuť a vůně dominikánského kakaa. Následuje asi týdenní sušení na slunci, poté jsou boby očištěny a upraženy. Správné šetrné pražení dále umocní chuť a vůni. Upražené boby jsou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášekSložení: obsah kakaového másla: 11%Obsah: 150gZemě původu: Dominikánská republikaVýživové hodnoty na 100g:Energetická hodnota 1409kJ/339kcalTuky 11,0g z toho nasycené mastné kyseliny 6,9gSacharidy 14,5g z toho cukry 0,3gVláknina 34,7gBílkoviny 28,1gSůl Nealkalizovaný kakaový prášek pocházející od drobných farmářů z Dominikánské republiky. TIP: Lahodný čokoládový nápoj získáme našleháním teplého mléka s kakaem a sušenou třtinovou šťávou RAPADURA. Můžeme jej ovonět špetkou pravé Bourbon vanilky, skořice či dokonce muškátového květu. Vášnivé povahy mohou přidat trošku práškového chilli, labužníci si vylepší mléko sladkou smetanou. Složení: kakaový prášek se sníženým obsahem tuku z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaového másla 11 %. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 409 kJ / 339 kcal Tuky: 11 g z toho nasycené mastné kyseliny: 6,9 g Sacharidy: 14,5 g z toho cukry: 0,3 g Vláknina: 34,7 g Bílkoviny: 28,1 g Sůl: Kakao vyhlášené ušlechtilým aroma a výraznou chutí typickou pro Criollo z Jižní Ameriky.