Motocaddy S-Series obal

Motocaddy přepravní pouzdro je vyrobeno z velmi pevného a odolného materiálu. Udrží v čistotě Váš kufr auta během přepravy vozíku. chrání vozík před poškozením snižuje zašpinění kufru během přepravy pevný a odolný materiál pohodlné nošení pro vozíky S-Serie Mohlo by Vás zajímat - praktické doplňky pro vozíky Motocaddy zde Motocaddy S-Series cestovní obal na vozík Cestovní obal na vozíky Motocaddy je z velmi pevného a odolného materiálu. Travel…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Motocaddy S-Series obal
Výrobce: MOTOCADDY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Motocaddy přepravní pouzdro je vyrobeno z velmi pevného a odolného materiálu. Udrží v čistotě Váš kufr auta během přepravy vozíku.

  • chrání vozík před poškozením
  • snižuje zašpinění kufru během přepravy
  • pevný a odolný materiál
  • pohodlné nošení
  • pro vozíky S-Serie
Mohlo by Vás zajímat - praktické doplňky pro vozíky Motocaddy zde Motocaddy S-Series cestovní obal na vozík Cestovní obal na vozíky Motocaddy je z velmi pevného a odolného materiálu. Travel cover ochrání váš vozík Motocaddy i vaše auto od nečistot. Obal je navržen pro vozíky Motocaddy, ale je univerzálního použití - vlezou se do něj také vozíky dalších výrobců. Cestovní obal S-Series je vyroben ze silného a odolného materiálu, který udržuje zavazadlový prostor automobilu čistý během přepravy vašeho vozíku. Vlastnosti: Chrání vozík před poškozením. Silný odolný materiál. Kompatibilní se všemi elektrickými vozíky S-Series a s ručním vozíkem S-Series.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.