FIELDMANN Gril stolní na uhlí FZG 1100G

Gril stolní, velkost grilovací nádoby 36,5cm, grilovací plocha 36cm. Vůně grilovaného masa se už brzy začne vznášet v ovzduší. Připravte se na novou sezónu a pořiďte si gril Fieldmann FZG 1100 G. Gril na dřevěné uhlí se hodí pro menší skupinu jedlíků. Jeho výhodou jsou především malé rozměry a nízká hmotnost. Gril tak můžete snadno převézt na chatu či si ho vzít sebou na dovolenou či na kempování v přírodě. Chromovaný rošt má plochu 36 cm.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: FIELDMANN Gril stolní na uhlí FZG 1100G
Výrobce: Fieldmann
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

S udírnou:
Ne

Popis produktu

Gril stolní, velkost grilovací nádoby 36,5cm, grilovací plocha 36cm. Vůně grilovaného masa se už brzy začne vznášet v ovzduší. Připravte se na novou sezónu a pořiďte si gril Fieldmann FZG 1100 G. Gril na dřevěné uhlí se hodí pro menší skupinu jedlíků. Jeho výhodou jsou především malé rozměry a nízká hmotnost. Gril tak můžete snadno převézt na chatu či si ho vzít sebou na dovolenou či na kempování v přírodě. Chromovaný rošt má plochu 36 cm. Odklápěcí chromové víko zajistí to správné klima a teplotu pro dokonalou přípravu vašich pokrmů. Připravte se na grilovací sezónu již teď. Klíčové vlastnosti stolního grilu Fieldmann FZG 1100 GGril Fieldmann FZG 1100 G je na dřevěné uhlí Grilovací plocha 36 cm Hmotnost 2 kgGril vhodný pro menší skupinu lidíSnadno přenosný stolní grilChromový rošt a poklice Stolní zahradní gril s poklopem FIELDMANN FZG 1100G na dřevěné uhlí v zelené barvě, je ideální k použití na chatách, terasách či zahradách, ale také třeba při venkovním táboření, na chatě, či v kempu.  Povrchový nátěr celé konstrukce vám výrazně usnadní údržbu. Gril disponuje pochromovaným roštem o průměru 35,5 cm a uzavíratelným poklopem s ovládáním regulace vzduchu. Madlo na vrchní části poklopu umožňuje pohodlně kontrolovat připravované pokrmy. Nízká hmotnost, minimální rozměry a jednoduchý, kompaktní tvar zajišťují bezpečnou manipulaci s grilem, jeho přemístění dle potřeby, a po sezóně snadné uložení.  Stabilní konstrukce zajistí, že se gril při grilování nepřevrhne. Gril je postaven na 3 nízkých, kovových nohách.

FZG 1100G Gril na dřevěné uhlí FIELDMANN

Zahradní gril jako nepostradatelný prostředník pro setkávání se s přáteli u grilovaného kousku masa nebo zeleniny zejména během teplých letních dní a večerů. Hmotnost a rozměr grilu zajistí časovou nenáročnost s jeho manipulací před i po grilování. Velikost ohniště 36 cm postačí na přípravu pokrmů méně početné skupiny rodinných příslušníků či přátel. Gril má chromový rošt a pokličku, aby se docílilo nejlepšího efektu při grilování masa a zeleniny.

Technické parametry:

  • Velkost grilovací nádoby: 36,5 cm
  • Grilovací plocha: 36 cm
  • Grilovací výška: 27 cm
  • Pochromovaný grilovací rošt
  • Kryt

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.