Lea Filipová: Cucina Ceca

od 71 Kč
Appetitoso arrosto di maiale con crauti, filetto di manzo alla panna con knedlíky e mirtilli rossi sciroppati, oca al forno, fagiano alla pancetta, prosciutto cotto alla panna con cren, lívantze con salsa di mirtilli, knedlíky dolci ripieni di frutta, cosparsi di formaggio fresco, buchty con ripieno fatto di semi di papavero, kolaC'e decorate, oppure panettone a treccia con uva sultanina e mandorle — questi sono i piatti classici che hanno reso…
Alza.cz
Skladem
99 Kč
Skladem
99 Kč Do obchodu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Lea Filipová: Cucina Ceca
Minimální cena: 71 Kč
Maximální cena: 99 Kč
Ušetříte až: 28 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Appetitoso arrosto di maiale con crauti, filetto di manzo alla panna con knedlíky e mirtilli rossi sciroppati, oca al forno, fagiano alla pancetta, prosciutto cotto alla panna con cren, lívantze con salsa di mirtilli, knedlíky dolci ripieni di frutta, cosparsi di formaggio fresco, buchty con ripieno fatto di semi di papavero, kolaC'e decorate, oppure panettone a treccia con uva sultanina e mandorle — questi sono i piatti classici che hanno reso famosa la cucina ceca. Istruzioni comprensibili, con tanti suggerimenti e molte variazioni delle ricette fondamentali, foto a colori, che spiegano le fasi importanti della preparazione dei cibi e insegnano come servirli, ecco i vantaggi di questo libretto che vi invita a provare e far assaggiare alcuni dei suoi piatti. Cucina Ceca - Česká kuchyně (italsky) - Filipová Lea. Česká kuchařka v italštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel. Cucina Ceca - Česká kuchyně (italsky) - Filipová Lea od nakladatelství v kategorii | za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Autor : Lea Filipová, Kniha vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel v italštině. Druh sortimentu : Kniha, Cucina ceca, Jazyk : Italština, Počet stran : 64 Kniha: Česká kuchyně italsky 3.v., Filipová, Lea, SLOVART, s.r.o. NAKLADATELSTVí, Knihy - Populárně naučná pro dospělé - Kuchařky a nápoje - Národní, regionální kuchařky Autor: Lea FilipováNakladatelství: SLOVARTVazba: Brožovaná bez přebalu leskláPočet stránek: 64Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x3 mmISBN: 978-80-7391-786-9

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.