Zwilling Twin Pure odpěňovačka
Zwilling Twin Pure odpěňovačka

Zwilling Twin Pure odpěňovačka

POPIS Odpěňovačka (označována i jako pěnovačka) z řady Twin Pure Steel od výrobce Zwilling je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli 18/10, která je odolná proti korozi, hygienická, nechytá pachy ani chutě, snadno se udržuje a čistí a má dlouhou životnost. Tato pěnovačka je perfektní na sbírání pěny, která se vytváří např. při vaření vývaru z kostí. Můžete s ní také odstranit škraloup z omáčky nebo pudinku nebo s ní pohodlně vyndáte pokrmy z…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Zwilling Twin Pure odpěňovačka
Výrobce: ZWILLING
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

POPIS

Odpěňovačka (označována i jako pěnovačka) z řady Twin Pure Steel od výrobce Zwilling je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli 18/10, která je odolná proti korozi, hygienická, nechytá pachy ani chutě, snadno se udržuje a čistí a má dlouhou životnost.

Tato pěnovačka je perfektní na sbírání pěny, která se vytváří např. při vaření vývaru z kostí. Můžete s ní také odstranit škraloup z omáčky nebo pudinku nebo s ní pohodlně vyndáte pokrmy z horkého oleje nebo z horké vody. Přebytečná tekutina odteče otvory. Není problém nabrat ani kousky, které plavou těsně u dna.

Rukojeť je masivní a má saténově hladký povrch. Funkční části pěnovačky jsou spojeny pevně. Nehrozí usazování nečistot a bakterií. Odpěňovačku můžete zavěsit na kuchyňskou lištu a mít ji tak stále po ruce. Je vhodná pro mytí v myčce na nádobí.

Expedujeme do dvou pracovních dní od objednání. 

SPECIFIKACE

Délka: 36 cm

Materiál: nerezová ocel 18/10

Barva: stříbrná

VÝHODY A NEVÝHODY

Pěnovačka je vyrobena z nerezové oceli, která je odolná proti korozi, je hygienická, nechytá pachy ani chutě, snadno se čistí. 

Na sbírání pěny, škraloupu a vyndávání pokrmů z horkého oleje a vody.

Masivní rukojeť je opatřena saténově hladkým povrchem.

Funkční části pěnovačky jsou pevně spojeny.

Oko pro zavěšení na kuchyňskou lištu.

Vhodná do myčky na nádobí. 

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

PROČ SBÍRAT PĚNU PŘI VAŘENÍ VÝVARU

Pokud vaříte vývar z masa a kostí (např. kuřecí ze skeletu, hovězí z morkových kostí), které dodají vývaru tu správnou sílu, dochází k zakalení. Abyste dosáhli čirého vývaru, je nutné během vaření sbírat pěnu pěnovačkou a na závěr ještě vývar přecedit přes jemné sítko, abyste zachytily veškeré nečistoty a možné úlomky z kostí. 

Vývar také můžete vyčisti pomocí bílků. Bílky rozšlehejte, ale neúplně do tuha. Přidejte je do studeného vývaru a přiveďte vývar k varu. Bílkoviny na sebe navážou nečistoty z masa a kostí. Na závěr ještě vývar sceďte.

RECEPT NA POCTIVÝ DOMÁCÍ VÝVAR

kuřecí hřbet a kosti v poměru 1:1 vůči zelenině, cibule se spodní vrstvou slupky, mrkev, petržel, celer, petržel listová, česnek, rajče, pórek/kedluben, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl

Postup:

     

1. Kuřecí kosti vložte do pekáče a mírně polijte slunečnicovým, nebo řepkovým olejem (kosti tak lépe vodí teplotu a opékají se rovnoměrněji). V troubě rozpálené na 230°C opečte kosti do zlatohněda (cca 20 minut).

 

2. V hrnci rozpalte cca 2 lžíce rostlinného oleje, ve kterém zprudka opečte nejprve kořenovou zeleninu, pak přidejte cibuli, koření, česnek, a nakonec ostatní zeleninu s petrželkou (při prudkém opečení zeleniny dochází ke zvýraznění její chuti).

 

3. Opečenou zeleninu zalijte studenou vodou, osolte a přidejte opečené kosti. Po několika minutách se na hladině utvoří pěna,

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.