Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Vysavače » Vodní vysavače » Recenze Zelmer AQUOS 829.0 ST

Vodní vysavače

Zelmer AQUOS 829.0 ST

Hodnocení: 7x
  • 3.28571

4letá záruka => záruka se vztahuje pouze na vysavače, nikoli na příslušenství vysavač s vodním filtrem max. příkon 1600 W regulace sacího výkonu vyměnitelná nádoba na vodu a sáček možnost ...a dál?

Recenze Zelmer AQUOS 829.0 ST

Klaudie Hrubá, 13. listopadu 2015


PRO:   S vysavačem jsme naprosto spokojeni. Snadná obsluha, možnost mokrého i suchého vysávání, takže pokud někdo nechce vysavač používat jako vodní, do nádobky místo vody dá pytlík, který je samozřejmě součástí příslušenství. Balení obsahuje spoustu příslušenství jako například pytlík na suché vysávání, násady na vysávání podlah, matrací (což jsou rotující a klepající kartáče), samozřejmě spoustu malých nástavců. Dále je samozřejmostí teleskopická tyč, držák na hadici přímo na vysavači, takže když někam vysavač postavíte hadice se Vám jen tak neválí, ale umístíte jí do držáku. Vysavač má 4 stupně výkonnosti a i na ten nejmenší má opravdu velký sací výkon. A nízká cena tohoto vysavače je třešničkou na dortu. Naprostá spokojenost a vřele doporučuji tomu, kdo hledá vodní vysavač, ale nechce za něj utrácet desetitisíce korun.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Miluška, 23. července 2015


PRO:   sací výkon, sběr prachu do vody, sací hubice
PROTI:   krátká šňůra 220

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

K., 25. října 2014


PRO:   Skvělý vysavač za dobrou cenu!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Mirek, 27. května 2014


PRO:   tento vysavač předčil mé očekávání, vysávaní do vody je skvělé, po prvním vysání
  jsme byli překvapeni co vše dokáže sesbírat na již vysátém koberci, pohled do nádoby s vodou byl opravdu překvapující. A výbava tohoto vysavače bezkonkurenční. Zatím velká spokojenost.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Žalud, 23. dubna 2014


PRO:   Výborná a jednoduchá manipulace při filtrování přes vodu (jiné ani nepoužívám). Výborný sací výkon + turbokartáč na koberce je super.
PROTI:   Nevím proč, ale když se dotknu po chvíli práce plastového držadla, dostanu lehký výboj statické elektřiny.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucifire, 22. března 2014


PRO:   vysavač je opravdu tak akorát velikostí, je velmi výkonný na tu cenu, co stojí. Do nádobky s vodou jde přidat nějaký voňavý olejíček a pak při luxování nejen že nesmrdí, ale dokonce voní. Podařilo se mi ho už i převrhnout, okamžitě přestal sát a vyteklo jen trochu vody, takže ochrana před blbostí zafungovala skvěle.
PROTI:   před koupí jsem četla v recenzích, že nepřejede vlastní šňůru, což se mi zdálo jako nesmysl - ale je to pravda. Moc to nechápu, kola jako blázen... Přišel k nám domů v době velkého úklidu po rekonstrukci stoupaček, ale ten malý nástaveček se štětinkami to moc nedal. štětinky se tak vcucly do středu a musí se často čistit.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Karel Vavřina,ing, 13. února 2013


PRO:   Proti vodní verzi nemáme žádné námitky a zcela našim potřebám výrobek vyhovoval.
  Obdivujeme však ochotu prodavače, který věnoval výměně reklamovaného košíku na sáček obdivuhodnou trpělivost , já bych při druhém "nepodarku" poslal výrobce jadrnou češtinou do háje.
PROTI:   Bohužel firma Zelmer podcenila pevnost košíku na sáček, takže po rozbalení výrobku byl dotyčný košík už prasklý a nepoužitelný.Při reklamační výměně ve středisku Hostivař přinesl pracovník další košík,který byl poškozený ještě více-tudíž také nepoužitelný.Současně bychom rádi upozornili na uzávěr prostoru na košík,či na vodu, který podle našeho názoru je také mírně poddimenzován a při běžném zacházení laikem může snadno se zlomit.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Honza, 6. ledna 2013


PRO:   Nejlepší vysavač, který jsem kdy měl. Sací výkon je neskutečný. Používám sáčky na rychlé vysávání, ale když přijde velký úklid vysávám přes vodu do které občas přidám i vonný olej a provoním celý byt.
  Manipulace snadná a příslušenství obsahuje všechno tak že není nutné do budoucna nic dokupovat.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Zelmer AQUOS 829.0 ST

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Nejoblíbenější vysavače:

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.