Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Vysavače » Průmyslové vysavače » Recenze Zelmer Aquawelt Plus VC 7920.0 ST

Průmyslové vysavače

Zelmer Aquawelt Plus VC 7920.0 ST

Hodnocení: 18x
  • 3.77778

Potrpíte si na kvalitě? Máte rádi čistotu a pořádek? Pak nepřestávejte číst! Vyasavač Zelmer Aquawelt Plus VC 7920.0 ST je totiž opravdový génius a možná čeká právě na vás! Je víceúčelový, proto se hodí jak pro mokré, tak pro suché vysávání. Na první pohled vás ale překvapí i jeho nadčasový design! S ním bude radost uklízet! ...a dál?

Recenze Zelmer Aquawelt Plus VC 7920.0 ST

Zdenka Torkh, 15. prosince 2016


PRO:   Celková spokojenost. Vzhledem k tomu, že se jedná již o druhý "vodník" v řadě, který od této firmy máme, můžeme doporučit. Vzhledově vypadá plast nádoby na vodu trochu fórovější, jinak celkový vzhled velice pěkný a výkon x cena velice slušný. Objednávka zboží a dodávka velice spolehlivá, vše klaplo na sto procent.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ivule60, 28. listopadu 2016


PRO:   sací výkon úžasný,doslova koberec proklepe,dobře se s ním manipuluje díky větším kolečkům,koberec po vyčistění je jak nový
PROTI:   trochu hlučnější,ale jen při maximálním výkonu,je trochu problém sehnat sáčky,všechny prodejny je nemají

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

KL, 6. září 2016


PRO:   Vynikající výrobek. Obavy z vyšší váhy a hlučnosti jsou zcela bezpředmětné...
PROTI:   Musím se naučit správné šamponování koberců, vytvářelo se mi málo pěny. Přesto koberec prokoukl velmi viditelně...

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva, 7. srpna 2016


PRO:   Vysavač používám intenzivně měsíc, především na koberce a čalounění. Jsem velmi spokojena s množstvím nástavců, sací silou vysavače a jednoduchostí používání.
PROTI:   Několik chyb jsem již objevila: rozstřikovací trubice stříká od začátku nerovnoměrně a cca po 2 týdnech si i dokonce částečně ucpala (chystám se na reklamaci), při vysávání např. gauče, čalounění v autě bych ocenila, kdyby šla rozstřikovací hadice upevnit na zkrácenou trubici tj. bez teleskopické části, aby se mohlo i do nepřístupných míst, nakonec by bylo vhodné, kdyby výrobce zařadil k výbavě i mezičlánek pro nástavce na mokré vysávání bez nutnosti připojit i rosztřikovací hubici.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jan, 1. srpna 2016


PRO:   spokojenost

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

adka81, 2. července 2016


PRO:   vynikajíci výkon ajpri vysávaní aj pri tepovaní
PROTI:   trošku hlučný ,težký

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdeněk Goldschmidt, 27. června 2016


PRO:   Dobrý sací výkon,bezsáčkové vysávání do vody,velká sada nástavců s turbokartáčem.
PROTI:   Vetší váha a hlučnost vysavače.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zuzka, 3. března 2016


PRO:   Zatím jsem spokojená :-)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jiří Stára, 6. ledna 2016


PRO:   Vzhled a bohaté příslušenství a možnost praní čalounění a koberců.
PROTI:   Nemohu posoudit byl to dar a informace zatím nemám.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hanny, 4. ledna 2016


PRO:   Nejprve jsme provedli zkoušku vysát běžným vysavačem a poté jsme vysáli koberec vysavačem Zelmer aquawelt s turbokartáčem do vody a nestačili jsme se divit, co jsme ještě vysáli. Jako velké plus hodnotím možnost vysávání do vody a velké příslušenství.
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Katka, 2. ledna 2016


PRO:   Nepoužívám sáčky, ale možnost vysávat do vody.
  Bez problémů si poradí s chlupy našich mazlíčků
PROTI:   vyšší hlučnost

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý, 20. září 2015



Vysavač máme krátce ještě jsme nevyzkoušeli všechny funkce.Prozatím jsme spokojeni.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Luboš Pulec,Cheb, 24. srpna 2015


PRO:   Velmi dobře zpracovaný výrobek z pohledu designu. Velká paleta příslušenství, široké možnosti využití. První zkušenosti s úklidem VELMI dobré. Zvolili jsme mokrou cestu ( filtraci vysávání přes vodu) ...spokojenost. Turbo kartáč a dobrý sací výkon vytáhl poměrně dost prachu i z pravidelně čištěných koberců. Zatím nemáme vyzkoušeny všechny možnosti úklidu, ale mohu říci, že jsem zatím spokojeni. Snadné ovládání, přes větší rozměry a váhu se vysavač pohybuje lehce. Jeho slyšitelnost je větší, ale i to je součástí jeho variability.
PROTI:   Zatím nic.

Dobrý výrobek, velmi dobře zpracovaný, velké množství příslušenství, poměr cena /výkon/užitné vlastnosti velmi dobré...
Mohu doporučit.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Máca, 19. srpna 2015


PROTI:   vyšší hmotnost

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaroslav, 22. července 2015


PRO:   dobře vysává i čistí koberce
PROTI:   zatim nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Majda, 7. července 2015


PRO:   perfektní,doporučuji,velká spokojenost
PROTI:   zatím o ničem nevím

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radek V., 25. června 2015


PRO:   Nahradil starší od stejné firmy který se osvědčil.
PROTI:   Vyšší hlučnost, ale v mezích podávaného výkonu.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martina Kučerová, 25. června 2015


PRO:   Musím jen doporučit, po dlouhém zvažování a hledání jsem velice spokojena.
PROTI:   Jenom váha a velikost. Ale to je vzhledem k jeho funkčnosti asi samozřejmé.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana, 16. června 2015


PRO:   hodně příslušenství,dobře vysává i čistí koberce
PROTI:   trochu těžší,jinak zatim nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Brachacek, 25. prosince 2014


PRO:   Snadna manipulace při vysávání, výborný vysledek při použiti vodního filtru,poměrne tichý, veliký výběr doplňků, snadna manipulace s odpadovou nadobou a její následné čištění.
PROTI:   Byl by lepší elektrický turbo kartáč pro jeho vyšší výkon než pod tlakový.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomáš Karel, 11. prosince 2014


PRO:   Za málo peněz, hodně muziky
PROTI:   Vyšší váha, ale dá se to překousnout

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jiří Cuřín, 1. prosince 2014


PRO:   Bohatá výbava,kvalitní zpracování a promyšlenost.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

kanije, 17. listopadu 2014


PRO:   snadné mytí koberců koberců
PROTI:   nevim

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

K., 13. října 2014


PRO:   vynikající je sací výkon, i na dva puntíky a přes vyluxovaný koberec byla nádobka na vodu hodně špinavá, super je taky turbokartáč
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.2
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Zelmer Aquawelt Plus VC 7920.0 ST

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Nejoblíbenější vysavače:

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.