Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Lednice » Chladničky » Recenze ZANUSSI ZRA 17800 WA

Chladničky

ZANUSSI ZRA 17800 WA

Hodnocení: 19x
  • 3.31579

ZANUSSI ZRA 17800 WA - kvalitní chladnička s velice nízkou spotřebou a zabudovaným mrazícím boxem v horní části. Skvělý design v bílé barvě vás zaujme na první pohled. Tři poličky a boxy na nápoje ve dveřích chladničky, držák na vajíčka a další vychytávky. Předností je nízká spotřeba, akumulační doba 11 hodin a opravdu tichý provoz. ...a dál?

Recenze ZANUSSI ZRA 17800 WA

Zdeněk Kozák, 20. srpna 2017


PRO:   Cena, rozměry
PROTI:   Zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.37783
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

VeronikaS, 2. října 2015


PRO:   ideální na chatu, pěkná za dobrou cenu, dobře se udržuje, přehledná, v dané velikosti (nyní) bez konkurence
  ideální velikost pod mikrovlnku
PROTI:   malý mrazák

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.37783
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Iva Mráčková, 3. září 2015


PRO:   Lednička malého obsahu.
  Výborný poměr cena/výkon.
  Spolehlivý a výkonný mrazáček.
  Lednička utáhla i letošní (2015) šílená vedra, bylo nutné zvýšit výkon. Po snížení venkovní teploty v lednici vše zmrzlo, musí se to včas upravit. :-)
  Odmrazování je jednoduché a rychlé.
PROTI:   Potraviny a nádoby se nesmí dotýkat zadní stěny, jinak přimrznou.
  Při postavení ledničky hned vedle zdi nejdou otevřít dveře natolik, aby se daly vyndat a přemístit poličky.
  Silný "přícuc" dveří. Při otevírání se posouvá celá lednička. Tip: při uchopení madla se palcem opřete o vrchní kryt.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.37783
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr, 15. srpna 2015


PRO:   lednička poměrně tichá
  zatím bezproblémově funguje
  slušná variabilita polic a držáků
  není drahá
PROTI:   krátká přívodní šňůra
  nastavovací nožičky byly tak dotažené, že jsem musel použít kleště a chvíli jsem pochyboval, zda jsou skutečně nastavovací
  plocha nožiček velmi malá, vtiskují se do měkčího materiálu podlahy

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.37783
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Klokan, 18. července 2015


PRO:   Jednoduché ovládání. Poloautomatické odmrazování. Příjemný design.
PROTI:   Ve dveřním prostoru by mohla býti k dispozici ještě jedna přihrádka navíc.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.37783
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

PEZET, 20. května 2015


PROTI:   Poměrně hlasitě a přerušovaně vrní. V tichu je ot nepříjemné.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 3.37783
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martina, 18. února 2015


PRO:   Tento výrobek jsme si koupili,protože jsme měli téměř stejnou 16 let.Doufáme,že budeme spokojení.
PROTI:   Nevyhovuje nám,že je tam o foch méně,ještě,že jsme ho mohli použít ze staré lednice.Přihrádky na dveřích jsou mnohem menší.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 3.37783
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

anonym, 11. prosince 2014


PRO:   Poměrně tichá. ale to jsou dnes snad už všechny.
PROTI:   I když je malá, jedna přihrádka navíc do dvířek by se hodila.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 3.37783
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro ZANUSSI ZRA 17800 WA

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.