Srovnání cen » Obchody » XXXLutz.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 1.8325
(8x)

XXXLutz.cz

XLMX obchodní s.r.o.       

Začít nakupovat v XXXLutz.cz

Do obchodu »

Filtrovat:

Uživatelské recenze XXXLutz.cz

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Libor Kalis , 29.6.2020

PROTI:
  • -chybejici pant,to mi tak nevadilo,mam v dilne ledacos
  • -ale nulova komunikace,nebrani telefonu e-shopu
  • -po dovolani do obchodu hrube odbyti,ze nejsou e-shop

zakaznik je pro ne jen otrava.Dekuji,ale uz ne.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Nejprodávanější produkty eshopu XXXLutz.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Eva , 13.5.2020

PROTI:
  • Všechno

- nákup komody (dříve prodejna KIKA Liberec, kde nebyl nikdy problém)
- komoda byla vystavená, na skladu nebyla
-akce na 1:45 min, zabalit jsem si jí musela sama
- smlouvu mi vyhotovoval Magistr Jaroš - arogantní pán, určitě nějaký manažer XXXlutz, mohl by se naučit slušnému chování a chování k zákazníkům. Těch prodavaček mi bylo opravdu líto

Byla to první a poslední zkušenost s XXXlutz

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 30.3.2020


PRO:
  • nevím
PROTI:
  • neschopnost vlastní nebo i jinou dopravou dodat zaplacené zboží,které je na skladě v kamenném obchodě,protože v současné době fungují jen pro e-shopy.Není ani šance vypovědět kupní smlouvu.

Nikdy více

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Radek , 6.2.2020


PRO:
  • -nic
PROTI:
  • -nejsou schopni zboží které je podle nich skladem během 5-ti dní expedovat
  • -arogance paní na telefonu je opravdu až neuvěřitelná

zboží jsem zaplatil předem po 6-ti dnech jsem ji pro neschopnost obchodu odeslat musel stornovat.Opravdu již nikdy více. Objednávám přes internet spoustu věcí, moje první špatná zkušenost. Opravdu nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Jana , 2.2.2020


PRO:
  • NIC
PROTI:
  • Je zapotřebí zavřít tento řetězec,nebo to snad nečtou tyto recenze!

Zakoupené polštáře přes internet, už nikdy více, za 1000kč přišli dvě onuce, moje chyba, že jsem si nepřečetla recenze před zakoupením!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 29.11.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Obchod dodal jiné zboží než bylo objednáno. Za viníka označil svého dopravce, který zase za viníka označil sklad... Špatná komunikace při zpětném odběru, reklamace dosud nevyřízena.

Tento obchod nedoporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Radka , 21.8.2019


PRO:
  • nic
PROTI:
  • Zboží není možné vrátit ani vyměnit i přesto, že je stále orig. zabalené Za vrácení zboží je storno poplatek 25%....u takového ohromného obchodního domu!!!

nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Skleny , 27.4.2019


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Neochota, nulové jednání, žádná komunikace. Na maily nereaguje, telefony nezvedá. V případě reklamace je zákazník bez šance. Nejhorší obchod, který znám.

Doporučuji se xxxlutz vyhnout. Jsou to zloději v převleku obchodníků

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Přidat recenzi pro XXXLutz.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.