Xavax digitální teploměr na potraviny/nápoje
Xavax digitální teploměr na potraviny/nápoje

TOP 46
Xavax digitální teploměr na potraviny/nápoje

od 357 Kč
Xavax Digitální teploměr pro potraviny se senzorem na kabelu a časovačem   Sbohem převařeným jídlům! Digitální teploměr pro potraviny vám rychle a snadno změří teplotu nápojů, vnitřní teplotu potravin i teplotu smažených, pečených a dušených pokrmů, jako jsou ryby, maso nebo zelenina. Rozsah měření je od -10°C do +250°C. Výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout, navíc je vhodný pro nepřetržité používání. To…
T.S.BOHEMIA a.s.
Za dopravu 78,99 Kč Neznámá dodací lhůta
357 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Xavax digitální teploměr na potraviny/nápoje
Výrobce: XAVAX
Minimální cena: 357 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Ušetříte až: 42 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Xavax Digitální teploměr pro potraviny se senzorem na kabelu a časovačem   Sbohem převařeným jídlům! Digitální teploměr pro potraviny vám rychle a snadno změří teplotu nápojů, vnitřní teplotu potravin i teplotu smažených, pečených a dušených pokrmů, jako jsou ryby, maso nebo zelenina. Rozsah měření je od -10°C do +250°C. Výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout, navíc je vhodný pro nepřetržité používání. To znamená, že teploměr můžete mít zapíchnutý uvnitř jídla po celou dobu pečení či vaření, kabel je totiž odolný vůči vysokým teplotám, takže jej lze používat při pečení v troubě. Lze jej použít jako časovač nebo teploměr se specifickou teplotou, takže jakmile pokrm dosáhne požadované teploty, alarm na tuto skutečnost upozorní. Přesnost měření je 1°C a baterie jsou součástí balení.   digitální teploměr změří vnitřní teploty jídla při vaření, pražení, pečenívhodný pro zeleninu, pečené maso, koláče, steaky, polévky, víno, vodu na horké nápoje, jídla pro miminka a jiné senzor z nerezové oceli (16 cm)kabelem odolný vůči vysokým teplotám (1 m) na sledování různých stupňů vaření při nastavení specifické teplotyalarm upozorní, pokud byla požadovaná teplota překročenamožno použít jako časovač nebo teploměrčasovač: max. 99 minut a 59 sekund časovač: možnost odpočítávání nahoru nebo dolůvhodný pro nepřetržité použití (senzor zapíchnutý v mase v troubě a teploměr venku)odolné provedenírůzné možnosti připevnění (magnet, očko na zadní straně nebo stojánek)rozlišení: 1°CObsah balení:1 digitální teploměr na potraviny1 kabelový senzor1 AAA Micro baterienávod k použití  Doporučení:Je doporučené mytí samotného senzoru ručně, umývání v myčce nádobí může trvale poškodit jeho funkci, což může vést k nepřesným výsledkům při měření. Samotný teploměr stačí utřít vlhkým hadříkem. dětské pokrmy: 37°Cvoda na čaj: 60 až 90°Colej na pečení: 150 až 190°Colivový olej: max. 160°Chovězí maso medium: 60 až 65°Cdrůbež: 80 až 90°Cčervené víno suché: 14 až 16°C Je libo rare, medium nebo well done? Pro úspěšnou přípravu pokrmů je nutné mít přehled o teplotě vařených ingrediencí. Dvakrát tolik to platí pro grilování masa. Někdo má rád steak well done, někdo medium a někdo rare (též zvaný jako krvavý steak). Mezi těmito druhy steaků je velmi tenká hranice a snadno se z well done může při nesprávném odhadu teploty stát rare steak. A přitom pro správné propečení stačí znát správné teploty. Pro rare steak musí být teplota uprostřed masa rovna 52°C, pro medium 58 - 60°C a pro well done 71°C. 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.