Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Kuchyňské nože » Srovnání cen Wüsthof PRO Nůž japonský

Kuchyňské nože

Wüsthof PRO Nůž japonský

Hodnocení: 1x
  • 4

Kvalitní japonský nůž s pružnou čepelí řady PRO německého výrobce ze Solingenu Wüsthof je ideální na přípravu masa, ryb i zeleniny. Je díky špičaté čepeli ideální na vykosťování kuřete nebo k odřezávání tuku a šlach. Nože mají čepel vyrobenou z kvalitní nerezové ocele s tvrdostí 56 HRC, ergonomicky tvarovaná rukojeť ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Wüsthof PRO Nůž japonský

Kategorie Kuchyňské nože
Výrobce Wüsthof
Nejnižší cena 939 Kč

Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. délka čepele 17 cm dutě vroubkované ostří nejen pro restaurační řetězce a velké kuchyně vyroben z nerezové oceli, 56° tvrdosti podle Rockwella pro vynikající retenci hran leštěný povrch čepele speciální protiskluzová, plastová, ergonomicky tvarovaná rukojeť s prohlubní na umístění palce a výrazným ochranným zakončením hygienický: NSF - » ... a dál?

Produkt Wüsthof PRO Nůž japonský

Wüsthof PRO Nůž japonský - parametry

Název produktu: Wüsthof PRO Nůž japonský
Výrobce: Wüsthof
Minimální cena: 939 Kč
Maximální cena: 940 Kč
Ušetríte až: 1 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Kvalitní japonský nůž s pružnou čepelí řady PRO německého výrobce ze Solingenu Wüsthof je ideální na přípravu masa, ryb i zeleniny. Je díky špičaté čepeli ideální na vykosťování kuřete nebo k odřezávání tuku a šlach. Nože mají čepel vyrobenou z kvalitní nerezové ocele s tvrdostí 56 HRC, ergonomicky tvarovaná rukojeť potažená měkkým neklouzavým materiálem snižuje únavu z dlouhodobé práce s nožem. Délka čepele je 17 cm.

 

Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti ale doporučujeme ruční mytí. Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. délka čepele 17 cm dutě vroubkované ostří nejen pro restaurační řetězce a velké kuchyně vyroben z nerezové oceli, 56° tvrdosti podle Rockwella pro vynikající retenci hran leštěný povrch čepele speciální protiskluzová, plastová, ergonomicky tvarovaná rukojeť s prohlubní na umístění palce a výrazným ochranným zakončením hygienický: NSF - testován a certifikován Řada: PRO Provedení: Nekované nože


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.