Wüsthof PRO Nůž filetovací na ryby 23 cm
Nejprodávanější kuchyňské nože
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Filetovací nůž z řady PRO Solingen. Profesionální nůž pro restaurace a větší kuchyně. Ale také do klasické domácnosti. Série PRO je vyrobena z nerezové oceli s tvrdostí 56° Rockwella. Povrch čepele je leštěný. Mají ergonomicky tvarovanou rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení, s prohlubní pro palec a ochranným zakončením. Tyto nože jsou nekované. Délka čepele 23 cm Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály. Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů. Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky. Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma. Filetovací nůž na ryby PRO Wüsthof Dreizack Solingen. Nekované nože z nerezové oceli (vysokouhlíková ocel, odolná proti skvrnám) Nože s leštěnou čepelí Ergonomicky tvarovaná rukojeť, pro dlouhodobou práci s nožem Rukojeť má vnitřní jádro z pevného plastu pro lepší vyvážení nože Rukojeť je potažena měkkým neklouzavým materiálem Řada nožů PRO® byla vyvinuta pro profesionály Rozměry: Délka čepele: 18 cm Wüsthof Dreizack Solingen Firma Wüsthof Dreizack má kořeny v Němckém městě Solingen. Toto město je sídlem hned řady významných nožířských společností, Wüsthof Dreizack patří k těm největším z nich. Od vzniku roku 1814 až do současnosti stojí ve vedení firmy členové rodiny Wüsthof. Technologický postup při výrobě nožů a volba těch nejkvalitnějších materiálů (chrom molybdenová ocel) dělá z produktů firmy Wüsthof Dreizack to nejlepší, co si můžete v kuchyni přát. Mimořádně tenká, pružná čepel na filetování jemných ryb nebo přípravu carpaccio. délka čepele 23 cm velmi ostrá čepel nejen pro restaurační řetězce a velké kuchyně vyroben z jednoho kusu nerezové oceli, 56° tvrdosti podle Rockwella pro vynikající retenci hran leštěný povrch čepele speciální protiskluzová, plastová, ergonomicky tvarovaná rukojeť s prohlubní na umístění palce a výrazným ochranným zakončením sterilizovatelný hygienický: NSF - testován a certifikován Řada: PRO Provedení: Nekované nože
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Kuchyňské nože TESCOMA
- Kuchyňské nože Wüsthof
- Kuchyňské nože KDS
- Kuchyňské nože Berlinger Haus
- Kuchyňské nože Fiskars
- Kuchyňské nože CS Solingen
- Kuchyňské nože Güde Solingen
- Kuchyňské nože ZWILLING
- Kuchyňské nože Banquet
- Kuchyňské nože VICTORINOX SWISS ARMY
- Kuchyňské nože WMF
- Kuchyňské nože ORION
- Kuchyňské nože Böker
- Kuchyňské nože Lamart