Wüsthof Nůž kuchyňský Le Cordon Bleu 4581/23
Wüsthof Nůž kuchyňský Le Cordon Bleu 4581/23

Wüsthof Nůž kuchyňský Le Cordon Bleu 4581/23

Kuchařský nůž Le Cordon Bleu 23 cm Wüsthof Dreizack Solingen. Le Cordon Bleu je série nožů, která se dělá již dlouhá léta a padne skoro do každé ruky. Kovaný nůž je vyhotoven z jednoho kusu ušlechtilé nerezové oceli. Nože jsou broušeny speciální technologií broušení zaručující extrémní ostrost nožů. Mají tvarovanou rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení vyrobenou z vysoce nárazuodolného syntetického materiálu. Čepel je spojena 3 nýty, které…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wüsthof Nůž kuchyňský Le Cordon Bleu 4581/23
Výrobce: Wüsthof
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kuchařský nůž Le Cordon Bleu 23 cm Wüsthof Dreizack Solingen. Le Cordon Bleu je série nožů, která se dělá již dlouhá léta a padne skoro do každé ruky. Kovaný nůž je vyhotoven z jednoho kusu ušlechtilé nerezové oceli. Nože jsou broušeny speciální technologií broušení zaručující extrémní ostrost nožů. Mají tvarovanou rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení vyrobenou z vysoce nárazuodolného syntetického materiálu. Čepel je spojena 3 nýty, které zaručují dokonalou pevnost. Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály. Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů. Čepel kovaného nože je vytvrzena speciálně na 58° Rockwella. Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky. Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma. Kuchařský nůž je v kuchyni nejdůležitějším nástrojem. Široká, zakřivená čepel je ideální na krájení, plátkování, sekání či krájení na kostky všech druhů potravin. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a užší čepel snižují hmotnost nože. Snížená hmotnost zajišťuje precizní krájení a snižuje únavu při krájení, zatímco speciální tvar hlavy umožňuje použití a ostření čepele po celé její délce. Nůž je kovaný z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli (X50 Cr MoV 15). Vybaven je ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi odolnými nýty. délka čepele 23 cm klíčový nůž v kuchyni odlehčený design - pružnější, snižuje únavu Poznámka: Kuchařské nože mohou být velmi robustní, ale jsou broušeny do obzvláště tenkého ostří. V žádném případě by neměly být používány pro sekání kostí. Řada Classic byla rozšířena o nejprodávanejší modely nožů ze zrušené řady Le Cordon Bleu. Tyto nože jsou o 30% lehčí než stávající nože Classic a byly vyvinuty ve spolupráci se specialisty z Le Cordon Bleu kuchařských škol. Řada: Classic Provedení: Kované nože Profesionální kuchařský nůž řady Le Cordon Bleu německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je univerzálním pomocníkem v kuchyni. Umí jak nasekat bylinky, tak i krájet velké kusy masa. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní chrom-molybden-vanadiové ocele s tvrdostí 58 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého nárazuvzdorného syntetického materiálu se třemi nýty pro pevné spojení nože jako celku. Čepel je dlouhá 23 cm. Nůž se vyznačuje dokonalým vyvážením a nižší váhou - o 30% lehčí než velmi podobná řada Wüsthof Classic. Díky technologii broušení PrecisionEdgeTechnology má nůž vyjímečně dlouhou ži

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.