Wüsthof Ocílka 4470/36
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Ocílka má zrnitost J 100. Rukojeť je vyrobená z vysoce nárazuodolného syntetického materiálu, který je odolný vůči nárazu. Z hygienických důvodů mezi rukojetí a ocelí není žádná mezera. Slouží k oživení a uhlazení ostří nože. Ocílku lze umývat v myčce nádobí. Ocílka - délka brusné části 36 cm Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály. Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů. Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky. Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma. Ocílka Wüsthof Dreizack Solingen udrží Vaše nože ostré. Materiál: tvrdý, chromovaný povrch Rukojeť je vyrobena z nárazu odolného syntetického materiálu Rozměry: Délka brusné části: 36 cm Zrnitost: J 100 Wüsthof Dreizack Solingen Firma Wüsthof Dreizack má kořeny v Němckém městě Solingen. Toto město je sídlem hned řady významných nožířských společností, Wüsthof Dreizack patří k těm největším z nich. Od vzniku roku 1814 až do současnosti stojí ve vedení firmy členové rodiny Wüsthof. Technologický postup při výrobě nožů a volba těch nejkvalitnějších materiálů (chrom molybdenová ocel) dělá z produktů firmy Wüsthof Dreizack to nejlepší, co si můžete v kuchyni přát. Servírovací podnos z leštěné nerezové oceli. Rozměry: 31 x 23 cm Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitní doplňky ke stolování a kombinuje je s nadčasovým designem s vysokou funkčností. Heslo Značky Cilio zní "exkluzivní stolní kultura" člověka s jeho požadavky, potřebami a hlavně přáním.