Srovnání cen » Obchody » Vybersito.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 2.034
(10x)

Vybersito.cz

KROSIT s.r.o.       

E-shop Vybersito.cz

Chystáte se k nákupu zboží z kategorií obývací nábytek, nábytek do ložnice, nábytek do jídelny nebo jim podobným? Pak jste na správné adrese. Internetový obchod Vybersito.cz má v nabídce 362 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 18 ve výprodeji. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, internetový obchod Vybersito.cz jich nabízí hned 17, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Vybersito.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Vybersito.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Vybersito.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

lojza , 21.11.2017

PROTI:
  • strašlivé

Peníze chtějí hned,zboží by se nikdy nedočkal,takže už nikdy tam nic nekoupim

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Vybersito.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alice Adamova , 19.9.2017


PRO:
  • Dobrý den. Dnes mi zboží dorazilo. Máme to složeno, nic nechybělo a vše vypadalo tak, jak mělo. Opravdu mile mě překvapili navzdory všem recenzím. I když jsem tam volala, tak telefon hned zvedli a od objednávky došlo zboží velice rychle. Tento nábytek jsem sháněla po všech eshopech, kde ho nabízeli a až po pár dnech od objednávky sdělili, že už se to nevyrábí i když podle internetu to měli skladem. Moc děkuji za obchod. Už jsem nečekala, že tento nábytek seženu - potřebovala jsem tento dekor, jelikož mám celou kuchyňskou linku takovou a potřebovala jsem skříňky navíc. Do kuchyně to zapadlo tak, že nikdo nepozná, že je to dokoupené po roce od první části. Ráda tuto recenzi zveřejním na internetových diskuzích jelikož jsem s obchodem nadmíru spokojena. A co se týká kvality linky, tak je stejná jako od jiných dodavatelů - celkem dva různí v průběhu půl roku... je vidět, že to není bezchybné, ale za to eshopy nemúžou - takto je to od výrobce (i takové fórové balení a přelepované krabice - to jsem měla také ve všech případech)
PROTI:
  • Nic

Dobrý den. Dnes mi zboží dorazilo. Máme to složeno, nic nechybělo a vše vypadalo tak, jak mělo. Opravdu mile mě překvapili navzdory všem recenzím. I když jsem tam volala, tak telefon hned zvedli a od objednávky došlo zboží velice rychle. Tento nábytek jsem sháněla po všech eshopech, kde ho nabízeli a až po pár dnech od objednávky sdělili, že už se to nevyrábí i když podle internetu to měli skladem. Moc děkuji za obchod. Už jsem nečekala, že tento nábytek seženu - potřebovala jsem tento dekor, jelikož mám celou kuchyňskou linku takovou a potřebovala jsem skříňky navíc. Do kuchyně to zapadlo tak, že nikdo nepozná, že je to dokoupené po roce od první části. Ráda tuto recenzi zveřejním na internetových diskuzích jelikož jsem s obchodem nadmíru spokojena. A co se týká kvality linky, tak je stejná jako od jiných dodavatelů - celkem dva různí v průběhu půl roku... je vidět, že to není bezchybné, ale za to eshopy nemúžou - takto je to od výrobce (i takové fórové balení a přelepované krabice - to jsem měla také ve všech případech)

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Zuzana , 11.4.2017

PROTI:
  • Zboží nic,komunikace katastrofa

Měsíc čekám na zboží,ještě že neplatím předem.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Josef , 14.3.2017

PROTI:
  • Hrozná komunikace - za dva měsíce jsem se nedovolal - neberou telefony
  • Již dva měsíce čekám na zboží
  • Hrůza hrůz

Nedoporučuji. Nikdy jsem se nesetkal s takovým hrozným internetovým obchodem!!!!!!!!!!!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Zoltán Horváth , 13.3.2017


PRO:
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
PROTI:
  • 10
  • 10
  • 10

8.1. jsme siobjednali zboží a do dnes 12.3.nic doma nemáme. Nikdo nezvedá telefon nikomu se nedá dopsat. Zboží máme zaplaceno ale nemáme ho. Strašná sranda. Může mi někdo napsat jestli se koupeného zboží dočkaly???

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Renata , 10.3.2017


PRO:
  • nic
PROTI:
  • komunikace hrozná

Koupila jsem v lednu 2017 lavici v hodnotě několika tisíc - došel regál něco kolem tisícovky - napsali, že zboží vymění. Zatím se tak nestalo.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Marcela Bystrá , 3.3.2017

PROTI:
  • Už od 19.1.2017 čekám na pohovku,která je zaplacená.ještě nepřišla

Nedoporučuji!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Míša , 20.2.2017


PRO:
  • Skvělá nabídka
PROTI:
  • Tuto nabídku jsem využila,bylo mi dodáno jenom část zboží,na zbytek čekám již 3 měsíc

Neberou telefony,problémová komunikace

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

nasraný zákazník , 20.2.2017


PRO:
  • cena a rychlost dodání reklamovaná na vebu
PROTI:
  • nelze se dovolat
  • když už se někdo ozval tak jen mlžil
  • už čekám 23 dní a nic

škoda slov zkušenost strašná nedoporučuji ani nepřátelům natož známým

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

jaroslav , 16.2.2017


PRO:
  • byli jsme velmi spokojeni
PROTI:
  • o

zboží došlo ještě dříve než bylo přislíbeno,

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Ivana , 11.1.2017


PRO:
  • nic
PROTI:
  • Příšerné! Nikdy se mi nic podobného nestalo. Dne 13.12. jsme si objednali křeslo, které mělo být skladem. Kolem 20.12. volala zmatená paní, že křeslo již vyskladnili, ale vzhledem k zaneprázdnění přepravních společností, nestihnou křeslo dodat do Vánoc. Domluvily jsem se, že tedy nebude vadit, když křeslo přijde mezi svátky. Tak se ale nestalo. Když jsem 02.01. volala na firmu, další "kuňka" mi řekla, že mají inventuru a dovolené a proto to nestihli, ale ihned křeslo odesílá. 9.1. jsem opět volala a další zmatená duše mi řekla, že na to kolegyně asi zapomněla, ale tentokrát to již pohlídá. Další den mi zavolali, že křeslo předali dopravci a ten křeslo rozbil!!! Museli by mi zboží obj. na Slovensku.... V žádném případě neporučuji cokoliv kupovat. Lžou, jsou nespolehliví. Nejhorší naše zkušenost s eshopy.

Hrůza!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Karel St. , 18.1.2016


PRO:
  • výborné ceny, super domluva
PROTI:
  • o ničem zatím nevím

bezva propracovaný web. Je vidět, že se tomu musí hodně věnovat. Taky mám eshop, takže vím, co to je

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 1

Lucie , 28.5.2014


PRO:
  • Fajn ceny
PROTI:
  • Silena komunikace,dodaci lhuta o te ani nemluvim

Jeste,ze jsem neposlala penize dopredu a podle recenzi doufam,ze mi prijde to,co jsem objednala a v poradku hlavne,pro upresneni je to postel z lamina a pokud nedorazi do patku,mela tady byt jiz v pondeli dle infa,tak to zrusim a koupim jinde

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

ivana , 11.3.2014


Velký dík majiteli firmy, ke kterému se naše věc dostala až dnes, za perfektní jednání a posouzení situace. Vše vyřešeno, škoda, že se to k němu nedostalo dříve

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

ivana , 11.3.2014


PRO:
  • rychlé dodání zboží
PROTI:
  • Došel nám jiný rozměr zboží, což jsme zjistili až po montáži, jeikož faktura seděla s kupní smlouvou. Reklamaci, respektive odstoupení od smlouvy řešíme už 2 měsíce, nelze se domluvit, dokonce jsme se museli obrátit na právníka, který potvrdil chybu ze strany firmy a navrhl odstoupení od smlouvy, přesto pořád firma tvrdí, že je to naše vina (dle obč. zák. není!!!) a nechce zboží vyměnit.

Pokud Vám přijde zboží, které jste si objednali a je v pořádku, bude to asi bez problémů, ale za mě určitě už nikdy, vše jen přes telefonickou domluvu, na doporučené psaní nepřišla ofic.psaná odpověd, komunikace s paní z reklamací příšerná, nenechá mě domluvit, zastrašuje, neustále tvrdí, že jde o naši vinu. Tohle jsem ještě nikde nezažila!!! Za mě NE.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Ludmila , 14.2.2014


za mě OK

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

týna , 26.11.2013


Široký sortiment a dobrý výběr.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Vybersito.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.