VsM Silikonová pečící forma na vánoční cukroví: VČELÍ ÚLY

VsM Silikonová pečící forma na vánoční cukroví: VČELÍ ÚLY

od 266 Kč
Tato silikonová pečící forma se skladá ze 28 šablon a je vhodná na pečené i nepečené dezerty. Nikdy nebylo snadnější upéct ty nejchutnější očechy během chvilky a bez větší námahy. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit.  Nic se k formě nelepí a lze vše snadno vyklopit. Snadné číštění.  29x17,5cm max.230° pro 28 kusů velikost rohlíčku cca 4 x 3 cm Recept na včelí úly  Krém na vosí hnízda - včelí úly 250 g máslo 2 ks vejce 40 g…
Dortové obrázky
Za dopravu 49 Kč Skladem
372 Kč
Za dopravu 49 Kč Skladem
372 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: VsM Silikonová pečící forma na vánoční cukroví: VČELÍ ÚLY
Minimální cena: 266 Kč
Maximální cena: 372 Kč
Ušetříte až: 106 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Tato silikonová pečící forma se skladá ze 28 šablon a je vhodná na pečené i nepečené dezerty. Nikdy nebylo snadnější upéct ty nejchutnější očechy během chvilky a bez větší námahy. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit.  Nic se k formě nelepí a lze vše snadno vyklopit. Snadné číštění.  29x17,5cm max.230° pro 28 kusů velikost rohlíčku cca 4 x 3 cm Recept na včelí úly  Krém na vosí hnízda - včelí úly 250 g máslo 2 ks vejce 40 g moučkový cukr 0,5 balíček vanilkový cukr hnědý rum případně 100 g cukr krupice Těsto 3 lžíce kakao 4 lžíce rum 30g vlašských ořechů 180 g cukr moučka 200 g mleté piškoty 80 g máslo 2 lžíce voda Těsto - postup: Piškoty umeleme. Smícháme je se zbylými surovinami na těsto a vypracujeme hladkou hmotu. Základ na včelí úly dáme ztuhnout asi na hodinu do lednice. Formu doporučujeme mírně vysypat moučkovým cukrem. Poté vtlačujeme těsto a prstem děláme důlky pro krém. Po naplnění krémem přiklopíme piškotem a vyklápíme z formy. Krém - postup: celá vejce, cukr krupici a vanilkový cukr šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí (na radu cukrářky šlehat 1/2 hodiny)Pak za občasného prošlehání necháme vychladnout. Máslo našleháme s moučkovým cukrem a po částech přidáváme vychladlou vaječnou hmotu, příp. trošku rumu a našleháme. Tento krém je sice pracný, ale vzhledem k tomu, že jsou v něm vajíčka "tepelně upravená" ,vydrží mnohem déle, než např, krém s pudinkem.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.