Srovnání cen » Obchody » SuprShop.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.57466
(58x)

SuprShop.cz

SUPRSHOP s.r.o.       

Internetový obchod SuprShop.cz

Chystáte se k nákupu zboží z kategorií knihy, hudba, filmy nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod SuprShop.cz nabízí 40 751 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 2 038 za výprodejové ceny. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, internetový obchod SuprShop.cz jich nabízí hned 192, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v SuprShop.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v SuprShop.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze SuprShop.cz

Neznámý , 22.11.2017


PRO:
  • je to prostě super!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu SuprShop.cz

Neznámý , 16.8.2017


PRO:
  • Rychlost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 15.8.2017


PRO:
  • Výborná komunikace se zákazníkem a veliký výběr i hůře dostupného zboží.
PROTI:
  • Delší čekací doby dané horší dostupností zboží, doby však mají orientačně uvedeny, takže se s tím dá počítat (jde tedy spíše o vlastnost než zápor)

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 11.8.2017


PRO:
  • široká nabídka

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 21.6.2017


PRO:
  • Cena a výběr, možnost zaslání přes zásilkovnu.
PROTI:
  • Trochu to trvalo, ale ne aby mě to zklamalo:)

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 17.6.2017


PRO:
  • Nízké ceny.
PROTI:
  • Nic mne nenapadá.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 2

Neznámý , 17.6.2017


Nevím, co je míněno slovem Obchod. Zásilkovna předá zboží, které bylo zakoupeno jinde.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 4.6.2017


PRO:
  • - ničím
PROTI:
  • - nabízí zboží, které nemá a ani ho nesežene v době, kterou si sám určil v objednávce
  • - neoprávněně rozdělil zásilku na dvě části, ačkoliv sám nejprve písemně deklaroval, že ji odešle dohromady
  • - po měsící čekání má z dodaných 2ks CD jedno vylámaných 90% úchytů CD a druhé je evidentně nějaký bazarový kus, protože má pomačkaný buklet a na CD je odřenina. To bylo přitom dodatečně zabaleno do fólie, což je evidentní podvod (ale možná už od dodavatele, abych tomuto prodejci nekřivdil).
  • - na mail ohledně reklamace stavu CD obchod nereaguje vůbec
  • - arogantní majitel, který se po předchozí oprávněné reklamaci BR, které nemělo výrobcem deklarované rozlišení Full HD 1080p a pokoušel se mi vnutit jiný kus se stejnou vadou, ačkoliv já jsem v reklamaci požadoval vrácení peněz. Můj technicky zcela pochopitelný postup, jak poznat skutečné rozlišení nahrávky (tedy propojením BR přehrávače a televizoru komponentními kabely RGB - nikoliv tedy přes HDMI, což jsem doložil fotkami obrazovky televizoru a současně i fotkami jiného titulu, který má skutečně rozlišení FULL HD 1080) pan Bacigál ignoroval. Když jsem odmítl toto řešení reklamace, sice mi pak vrátili za BR peníze, ale slovenský majitel obchodu pan Bacigál mě omezuje na mých právech tím, že mi neumožňuje nákupy po registraci bez platby předem (a to i u zboží, které vůbec neseženou, např. 2LP Marty Kubišové NE!) a neumožňuje mi úpravy objednávek tak, jak mi sám v mailu slibuje, tedy možnost přidání dalších titulů do jedné objednávky nebo zrušení objednávky před jejím odesláním (upozorňuji, že to obchod sám nabízí).
  • Pokud nebude tato diskriminace mé osoby odstraněna, budu věc řešit přes ČOI, neboť nyní je již tato firma registrována i v ČR.
  • - na dotaz, kdy dodá zbývající tituly, které již měly být dávno dodány a dokonce to prodejce uvádí i v rekapitulaci o poslání poloviny objednávky (bez mého souhlasu), prodejce neodpověděl. Uvedl pouze obecné řeči o tom, že (po měsíci od objednávky !) vyzvou dodavatele k dodání zboží a že v případě, že dodavatel zboží mít nebude, tak titul bude zrušen. Žádná snaha o dodání titulu (konkrétně LP Kuře v hodinkách) z jiných zdrojů, kterých prodejce uvádí asi pět... Skladem je pouze v Polsku, ale za trojnásobek ceny mé objednávky (a to jsem si ještě musel zjistit sám).

Obchod Suprshop.cz NIKOMU NEDOPORUČUJI. Na 30-50% své objednávky budete totiž čekat marně a pak Vám tyto tituly, které můžete v době objednávky koupit třeba i jinde, definitivně uniknou. A Občanský zákoník majitele tohoto obchodu absolutně nezajímá. S horším jednáním jsem se u internetového obchodu s hudbou ještě nesetkal.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 26.5.2017


nechci :-)

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 16.5.2017


PRO:
  • Obchod mám při cestě domů.
PROTI:
  • ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 12.5.2017


PRO:
  • Cenou
PROTI:
  • Ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 23.4.2017


PRO:
  • Levné zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 8.4.2017


PRO:
  • Protoze jsem spokojena

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 31.3.2017


PRO:
  • Mám jej v blízkosti zaměstnání.
PROTI:
  • Ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 30.3.2017


PRO:
  • Skvělá a ojedinělá je interaktivní forma nakupování v tomto eshopu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý , 29.3.2017


PRO:
  • jsou velmi ochotní
  • je hned vedle mého bydliště
  • doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4

Neznámý , 29.3.2017


PRO:
  • Ochotou
PROTI:
  • Ne

Ne

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 24.3.2017


PRO:
  • + TIP ( CENTRUM MĚSTA - BLÍZKO SPOJ
PROTI:
  • - NE

+ ANO DOPORUČIL

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 21.3.2017


PRO:
  • zboží měly na skladě jako jediní co jsem hledal

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 20.3.2017


PRO:
  • rychlostí
PROTI:
  • ne

naprostá spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 .. 10Další

Přidat recenzi pro SuprShop.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.