SUMMIT TO EAT dušené hovězí ve vlastní šťávě s bramborem velké
SUMMIT TO EAT dušené hovězí ve vlastní šťávě s bramborem velké

SUMMIT TO EAT dušené hovězí ve vlastní šťávě s bramborem velké

od 276 Kč
Počet porcí: 1-2 Hmotnost balení: 190 g Hmotnost po přípravě: 770 g Energetická hodnota: 1005 Kcal Bílkoviny: 39 g Karbohydráty: 72 g Z toho cukry: 17 g Tuky: 61 g Z toho mastné kyseliny: 13 g Vláknina: 6,2 g Alergeny: Trvanlivost: 7 let (od data výroby) Složení: brambory (29%), dušené hovězí maso (10%), mrkev, zelené fazolky, cibule, řepkový olej, rajský protlak, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř. Příprava: 1. Odtrhněte okraj pytlíku. 2. Vyjměte…
Ceskyraj.com
Za dopravu 99 Kč 1 den
276 Kč
Za dopravu 99 Kč 1 den
276 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SUMMIT TO EAT dušené hovězí ve vlastní šťávě s bramborem velké
Výrobce: Summit to Eat
Minimální cena: 276 Kč
Maximální cena: 309 Kč
Ušetříte až: 33 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Počet porcí: 1-2 Hmotnost balení: 190 g Hmotnost po přípravě: 770 g Energetická hodnota: 1005 Kcal Bílkoviny: 39 g Karbohydráty: 72 g Z toho cukry: 17 g Tuky: 61 g Z toho mastné kyseliny: 13 g Vláknina: 6,2 g Alergeny: Trvanlivost: 7 let (od data výroby) Složení: brambory (29%), dušené hovězí maso (10%), mrkev, zelené fazolky, cibule, řepkový olej, rajský protlak, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř. Příprava: 1. Odtrhněte okraj pytlíku. 2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost). 3. Do pytlíku nalijte horkou vodu (570 ml) a zamíchejte. 4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat. Proces trvá asi 8 minut. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř. Bez použití umělých konzervantů: Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma. Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin? Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby. Chuť – chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah. Hmotnost – váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například, 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení – jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti. Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení. Nízké náklady skladování – protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.