Srovnání cen » Obchody » spartoo.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.635
(10x)

spartoo.cz

SPARTOO SAS a.s.        Certifikovaný e-shop

Internetový obchod spartoo.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií dámské oblečení, pánská obuv, dámská obuv nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. E-shop spartoo.cz nabízí 5 537 produktů, z toho 5 494 s dopravou zdarma a 277 za výprodejové ceny. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, e-shop spartoo.cz jich nabízí hned 68, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v spartoo.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v spartoo.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze spartoo.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

libuše , 24.8.2018


PRO:
  • nejlepší
PROTI:
  • nemám nic

skvělý, doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu spartoo.cz

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Pavel , 5.3.2018


PRO:
  • doručeno v pořádku
PROTI:
  • dopravce DPD není nejlepší volba

Jsem spokojený s komunikací a obchodem. Jen DPD nebyla úplně nejlepší volba.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Emil , 27.2.2018


PRO:
  • doprava
PROTI:
  • namám

Byl jsem naprosto překvapaný s rychlostí dodání balíčku. I komunikace s eshopem proběhla na jedničku. Vyzkoušejte a uvidíte sami.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Jan S. , 26.2.2018

PROTI:
  • trochu delší dodací doba zboží

Mohu doporučit nákup v tomto obchodě. Mají velký výběr značkového zboží i přijatelné ceny. Doprava zdarma i dobrá komunikace.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Renata , 22.2.2018


PRO:
  • rychlá a příjemná komunikace
  • výběr zboží
  • přehledné stránky

V obchodě Spartoo jsem nakupovala poprvé a můžu hodnotit vše pozitivně. Nabízí široký výběr produktů a je vše přehledné. I dodání bylo celkem rychlé. Mohu doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Barbora , 13.2.2018


PRO:
  • Vše super
PROTI:
  • Žádná

Jsem moc spokojená s nakupováním u Spartoo

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Kavka , 23.11.2017


PRO:
  • NIC
PROTI:
  • Není na stránkách uvedená adresa firmy, ani email, komplikovaná a zbytečně osobní registrace, na dobírku to jde špatně

Nedoporučuji viz výše, je to riskantní

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Vyjádření obchodu: spartoo.cz, 15.12.2017 11:25

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Veškeré informace o naší společnosti jsou uvedeny v Obchodních podmínkách - https://www.spartoo.cz/obchodni-podminky.php. Platba na dobírku je možná s výjimkou partnerských produktů, registrace je nedílnou součástí objednávky. Zákazník si díky tomu může s objednávkou sám manipulovat, vše je uloženo elektronicky. Přeji pěkný den S pozdravem Adriana Vedoucí zákaznického centra Spartoo.cz


Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Tereza , 1.10.2017


PRO:
  • Dobrá komunikace
PROTI:
  • Fake zboží

Obchod určitě nedoporučuji!! Každý,kdo se aspoň trošku vyzná a nosí originál obuv hned po tom,co vezme zboží do ruky pozná,že se jedná o fake!! Stejně jako já u Converse tenisek,které stály skoro 2000,- (u nízkých bězná cena,tudíž očekáváte originál) a ješte absolutně neseděla velikost.Za mě velké zklamání a už nikdy více

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 25% zákazníků z 4.

Vyjádření obchodu: spartoo.cz, 15.12.2017 11:26

Dobrý den, dovoluji si s Vámi nesouhlasit, na Spartoo prodáváme pouze originály. Zboží odebíráme od oficiálních zástupců značek ve Francii. S pozdravem Adriana Vedoucí zákaznického centra Spartoo.cz


Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alena , 12.9.2017


Maximální spokojenost ve všem,mohu jen a jen doporučit!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Helena , 2.8.2017


Obchod mohu jen doporučit. Nikdy jsem neměla problém ani s nákupem ani se samotným zbožím. Na nákupy lze využít i cashback, což je podle mě další výhoda. Můžete takto dostat 6 % z ceny nákupu zpátky. Když tak mrkněte na: https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/vsichni-partneri/moda/spartoo.cz?doporucuje=katia

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alena Směšná , 20.3.2017


Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky. Boty zcela stejné při reprezentaci, tak reálu. Vřele doporučuji. Výměna zboží rychlá, jednoduchá.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Galina , 1.3.2017


PRO:
  • Relativně velký výběr
  • Většinou kvalitní zboží
  • Docela rychle a bez problému vrátí peníze
PROTI:
  • V tomto obchodě hodně často nepravdivé slevové kupony :v tu chvíli jak je nějaká akce nebo nabízí vám slevu - ihned vidíš na stránkách jíž vyšší ceny, ev sleva ne původně a dlouhodobě 40% ale pouze třeba 20% -takže se nejedná o žádný profit pro zákazníka .

Z uvedených důvodů nakupuji zde pouze občas.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 15.2.2017


PRO:
  • Relativně velký výběr.
  • Okamžitě a bez problému vrátí peníze.
  • Poměrně rychle (druhý den) reagují na dotazy.
PROTI:
  • Objednal jsem si boty a čekal, po týdnu jsem zaslal dotaz a dozvěděl se, že boty se někde ztratily. Peníze mi okamžitě vrátili.
  • Potom jsem si objednal čepici, přišla v jiné barvě.
  • Problém je, že zboží dováží DPD a nedostanete sms, takže nevíte kdy přijedou, jinak si musíte vyzvednout zboží v depu v Modleticích. Odvoz zboží při reklamaci je stejný problém, nedostanete zprávu, kdy si pro to dpd přijede. Pro někoho kdo je celý den doma, nebo má v zaměstnání možnost využití recepce, je to bez problému. Jinak zásadní komplikace.

Třetí pokus už neudělám.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jana , 12.2.2017


luxusní

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 9.12.2016


Mám pocit,že objednané boty nebyly originál. Chybi originální krabice a navíc absolutně nesedela velikost. Jelikož už jedny boty této značky (emu) doma mám a sedí mi perfektně, dost mě zarazilo, že tyto, ikdyz stejně velikosti, mě strašně tlačily. Internetový obchod s obuví jsem zkusila prvně a už nikdy víc. Radši nakoupim v seriózních obchodech, kde mám jistotu pravosti zboží.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Míša , 7.11.2016


PRO:
  • Rychlé dodání, zboží v pořádku, kvalitní

Super boty

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 4

Tomáš , 20.6.2016


Koupil jsem pánské sandály za 1990 s tím, že se jedná o kvalitní kůži a podešev. Obdržel jsem boty, které mi totálně zkazily náladu na nakupování v tomto e-shopu. Při chůzi vydávají hlasité vrzání, podešev je velmi špatný odlitek a svrchní materiál s kůží nemá nic společného. Jako odborník jsem velice zklamaný a jako zákazník poučený, že nakupovat zde a vycházet z popisu výrobku, je velmi riskantní.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

hana , 17.4.2016


zboží dorazilo v pořádku a perfektně zabalené

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alena , 15.4.2016


PRO:
  • - nikde inde som vybraný tovar nenašla
  • - rýchle a ústretové jednanie
  • - rýchle dodanie, napriek tomu, že to bolo do zahraničia
  • - možnosť využiť zľavu
PROTI:
  • - nemám

- spokojná som a už som doporučila

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Harper , 7.4.2016


PRO:
  • rychlé dodání. Velký výber zboží.Při vrácení nemusí zázaník platit poštovné, což je super !!
PROTI:
  • boty jsem vrátila, bohužel jsou stále někde na cestě (dost se tím prodlužuje doba vrácení financí)

Obchod jako takový je super. Přes dotazy jsou rychlé odpovědi. Bohužel je škoda, že se nedají přeměřit skutečné stélky bot. Z tohoto důvbodu jsem před týdnem vracela boty a stále jsou ještě někde na cestě. Snad dorazí tam,kam mají.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 4 Další

Přidat recenzi pro spartoo.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.