Srovnání cen » Obchody » spartoo.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.46
(8x)

spartoo.cz

SPARTOO SAS a.s.        Certifikovaný e-shop

E-shop spartoo.cz

Chystáte se k nákupu zboží z kategorií dámská obuv, pánská obuv, dámské oblečení nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. E-shop spartoo.cz nabízí 4 389 produktů, z toho 4 307 s dopravou zdarma a 219 ve výprodeji. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, internetový obchod spartoo.cz jich nabízí hned 69, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v spartoo.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v spartoo.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze spartoo.cz

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

Božena , 12.4.2019


PRO:
  • Nevím
PROTI:
  • Musíte si zřídit účet, jinak nenakoupíte. Doklad o koupi si musíte buď stáhnout ze svého účtu nebo telefonicky vyžádat. Reklamace vyřizují dle fotek!!! Pokud reklamujete zboží po 6-ti měsících, reklamaci automaticky zamítnout a odpoví vám: už je to delší doba, od zakoupení zboží (ikdyž jste ty boty nosili jen měsíc) a vzkážou, že po 6. měsících vadu dokazuje kupující, ať dodáte odborný posudek.

Už nikdy.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu spartoo.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

libuše , 24.8.2018


PRO:
  • nejlepší
PROTI:
  • nemám nic

skvělý, doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Pavel , 5.3.2018


PRO:
  • doručeno v pořádku
PROTI:
  • dopravce DPD není nejlepší volba

Jsem spokojený s komunikací a obchodem. Jen DPD nebyla úplně nejlepší volba.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Emil , 27.2.2018


PRO:
  • doprava
PROTI:
  • namám

Byl jsem naprosto překvapaný s rychlostí dodání balíčku. I komunikace s eshopem proběhla na jedničku. Vyzkoušejte a uvidíte sami.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Jan S. , 26.2.2018

PROTI:
  • trochu delší dodací doba zboží

Mohu doporučit nákup v tomto obchodě. Mají velký výběr značkového zboží i přijatelné ceny. Doprava zdarma i dobrá komunikace.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Renata , 22.2.2018


PRO:
  • rychlá a příjemná komunikace
  • výběr zboží
  • přehledné stránky

V obchodě Spartoo jsem nakupovala poprvé a můžu hodnotit vše pozitivně. Nabízí široký výběr produktů a je vše přehledné. I dodání bylo celkem rychlé. Mohu doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Barbora , 13.2.2018


PRO:
  • Vše super
PROTI:
  • Žádná

Jsem moc spokojená s nakupováním u Spartoo

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Kavka , 23.11.2017


PRO:
  • NIC
PROTI:
  • Není na stránkách uvedená adresa firmy, ani email, komplikovaná a zbytečně osobní registrace, na dobírku to jde špatně

Nedoporučuji viz výše, je to riskantní

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Vyjádření obchodu: spartoo.cz, 15.12.2017 11:25

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Veškeré informace o naší společnosti jsou uvedeny v Obchodních podmínkách - https://www.spartoo.cz/obchodni-podminky.php. Platba na dobírku je možná s výjimkou partnerských produktů, registrace je nedílnou součástí objednávky. Zákazník si díky tomu může s objednávkou sám manipulovat, vše je uloženo elektronicky. Přeji pěkný den S pozdravem Adriana Vedoucí zákaznického centra Spartoo.cz


Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Tereza , 1.10.2017


PRO:
  • Dobrá komunikace
PROTI:
  • Fake zboží

Obchod určitě nedoporučuji!! Každý,kdo se aspoň trošku vyzná a nosí originál obuv hned po tom,co vezme zboží do ruky pozná,že se jedná o fake!! Stejně jako já u Converse tenisek,které stály skoro 2000,- (u nízkých bězná cena,tudíž očekáváte originál) a ješte absolutně neseděla velikost.Za mě velké zklamání a už nikdy více

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.

Vyjádření obchodu: spartoo.cz, 15.12.2017 11:26

Dobrý den, dovoluji si s Vámi nesouhlasit, na Spartoo prodáváme pouze originály. Zboží odebíráme od oficiálních zástupců značek ve Francii. S pozdravem Adriana Vedoucí zákaznického centra Spartoo.cz


Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alena , 12.9.2017


Maximální spokojenost ve všem,mohu jen a jen doporučit!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Helena , 2.8.2017


Obchod mohu jen doporučit. Nikdy jsem neměla problém ani s nákupem ani se samotným zbožím. Na nákupy lze využít i cashback, což je podle mě další výhoda. Můžete takto dostat 6 % z ceny nákupu zpátky. Když tak mrkněte na: https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/vsichni-partneri/moda/spartoo.cz?doporucuje=katia

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alena Směšná , 20.3.2017


Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky. Boty zcela stejné při reprezentaci, tak reálu. Vřele doporučuji. Výměna zboží rychlá, jednoduchá.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Galina , 1.3.2017


PRO:
  • Relativně velký výběr
  • Většinou kvalitní zboží
  • Docela rychle a bez problému vrátí peníze
PROTI:
  • V tomto obchodě hodně často nepravdivé slevové kupony :v tu chvíli jak je nějaká akce nebo nabízí vám slevu - ihned vidíš na stránkách jíž vyšší ceny, ev sleva ne původně a dlouhodobě 40% ale pouze třeba 20% -takže se nejedná o žádný profit pro zákazníka .

Z uvedených důvodů nakupuji zde pouze občas.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 15.2.2017


PRO:
  • Relativně velký výběr.
  • Okamžitě a bez problému vrátí peníze.
  • Poměrně rychle (druhý den) reagují na dotazy.
PROTI:
  • Objednal jsem si boty a čekal, po týdnu jsem zaslal dotaz a dozvěděl se, že boty se někde ztratily. Peníze mi okamžitě vrátili.
  • Potom jsem si objednal čepici, přišla v jiné barvě.
  • Problém je, že zboží dováží DPD a nedostanete sms, takže nevíte kdy přijedou, jinak si musíte vyzvednout zboží v depu v Modleticích. Odvoz zboží při reklamaci je stejný problém, nedostanete zprávu, kdy si pro to dpd přijede. Pro někoho kdo je celý den doma, nebo má v zaměstnání možnost využití recepce, je to bez problému. Jinak zásadní komplikace.

Třetí pokus už neudělám.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jana , 12.2.2017


luxusní

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Neznámý , 9.12.2016


Mám pocit,že objednané boty nebyly originál. Chybi originální krabice a navíc absolutně nesedela velikost. Jelikož už jedny boty této značky (emu) doma mám a sedí mi perfektně, dost mě zarazilo, že tyto, ikdyz stejně velikosti, mě strašně tlačily. Internetový obchod s obuví jsem zkusila prvně a už nikdy víc. Radši nakoupim v seriózních obchodech, kde mám jistotu pravosti zboží.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Míša , 7.11.2016


PRO:
  • Rychlé dodání, zboží v pořádku, kvalitní

Super boty

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 4

Tomáš , 20.6.2016


Koupil jsem pánské sandály za 1990 s tím, že se jedná o kvalitní kůži a podešev. Obdržel jsem boty, které mi totálně zkazily náladu na nakupování v tomto e-shopu. Při chůzi vydávají hlasité vrzání, podešev je velmi špatný odlitek a svrchní materiál s kůží nemá nic společného. Jako odborník jsem velice zklamaný a jako zákazník poučený, že nakupovat zde a vycházet z popisu výrobku, je velmi riskantní.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

hana , 17.4.2016


zboží dorazilo v pořádku a perfektně zabalené

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alena , 15.4.2016


PRO:
  • - nikde inde som vybraný tovar nenašla
  • - rýchle a ústretové jednanie
  • - rýchle dodanie, napriek tomu, že to bolo do zahraničia
  • - možnosť využiť zľavu
PROTI:
  • - nemám

- spokojná som a už som doporučila

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

1 2 3 4 Další

Přidat recenzi pro spartoo.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.