Siemens WM14W4C1

Hodnocení: 38x
  • 4

Slyšíte něco? Nic? Tak pere automatická pračka Siemens WM14W4C1. Ušetří 30 % energie, 60 % času i váš sluch. Osvětlený nerez buben pojme 8 kg prádla a pracuje tak tiše, jako by jej poháněla myš. Hravě zvládne vlnu, hedvábí i silně zašpiněné džíny. Praní lze navíc nastavit na 24 hodin dopředu, takže zatímco pračka ždímá staré džíny, vy můžete nakupovat nové. Doma vše ohlídá dětská pojistka a protipovodňový systém. Moment! Slyšeli jste přece jen něco? To asi doprala. Za 15 minut. ...a dál?

Recenze Siemens WM14W4C1

Přidáno: 8. dubna 2018

Ludmila Ruban, 11. října 2017


PRO:   Pračka je výborná, nelze jí nic vytknout, není hlučná, perfektně pere i ždímá. Jedna recenze zde tvrdí, že jí chybí samostatné odstředování, což není samozřejmě pravda. Je tam program ždímání, kde svítí tlačitko vody, pokud ho manuálně vypneme, pak pračka pouze ždímá :D Mám ji něco víc jak rok a spokojenost maximální.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jan Plachý, 21. srpna 2017


PRO:   Největší klad - velice tichý chod při praní ale především i odstřeďování oproti srovnatelným pračkám (kat. 7+ kg)
  Perfektní účinnost praní a ždímání (při 1400 ot./min)
  Opravdu malá spotřeba vody
  Možnost přidání prádla do spuštěného programu (pokud to cyklus ještě umožňuje) - řeší ale skvěle problém "upadla mi plnění pračky jedna ponožka, kam teď s ní"
PROTI:   Popisky na pračce jsou pouze v DE. Vhodné pro zopakování základů němčiny, ale v popisu produktu na to nikde není upozorněno a někomu to může vadit, protože oproti EN má němčina své opravdu specifické výrazy.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kristýna Žáková, 9. února 2017


PRO:   Po dvou měsících provozu velká spokojenost.Pračka je tichá a prádlo je čisté.Kvalitní německý výrobek.Snad vydrží alespoň tak dlouho jako předešlá siemenska. Vypere objemné kusy prádla jako jsou peřiny.Není tudíž potřeba utrácet za čistírnu.
PROTI:   Chybí samostatný program odstředění a absence redukce 1000 otáček.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

martina, 3. prosince 2016


PRO:   Perfektne pere, tichy provoz, skvela je moznost upravy programu-teplota,zdimani,,machani...

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marek, 10. dubna 2016


PRO:   Spokojen
  Design
  Ovládání
  Tichá
  Osvětlený buben
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dagmar A., 29. března 2016


PRO:   Pračka pere krásně - konečně je bílá opravdu bílá. Je tichá a při ždímání se ani nehne.
  Měla jsem objednanou i montáž a pán byl super. Velmi opatrný (nikde nic neodřel, přestože máme velmi úzkou předsíň), klidný a pečlivý. Komunikace s Onlineshopem - naprostá spokojenost.
PROTI:   Předpírku je možno zvolit pouze u dvou programů. Kdybych si toho všimla, zvolila bych model, který umožňuje předpírku u každého programu - např. model WM14W540EU. Ten si budu kupovat na chalupu.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

František Schwarz, 7. ledna 2016


PRO:   100 procentní spokojenost,doporučuji
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr Sládeček, 17. října 2015


PRO:   bez problemu
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Siemens WM14W4C1

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.