Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské spotřebiče » Sušičky potravin » Srovnání cen SENCOR SFD 742RD

Sušičky potravin

SENCOR SFD 742RD

Hodnocení: 1x
  • 4

Kompaktní sušička potravin SENCOR SFD 742RD nabízí 5 sušících podnosů s nastavitelnou výškou. Integrovaný ventilátor napomáhá rovnoměrnému sušení na všech patrech, průhledné víko a podnosy pak umožňují okamžitou vizuální kontrolu nad stavem sušení. Vlastnosti: Průměr sušícího podnosu: 255 mm Užitná výška patra: 1,5 ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? SENCOR SFD 742RD koupíte i tady

Specifikace SENCOR SFD 742RD

Kategorie Sušičky potravin
Výrobce SENCOR
Nejnižší cena 669 Kč

Sencor SFD 742RD Tato kompaktní sušička potravin Sencor SFD 742RD v červené barvě nabízí 5 sušících podnosů s nastavitelnou výškou. Díky integrovanému ventilátoru usušíte potraviny rovnoměrně ve všech patrech. A průhledné víko a podnosy Vám umožní vizuální kontrolu nad stavem sušení. Průměr sušícího podnosu: 255 mm Užitná výška patra: 1,5 až 2,8 cmPodsvětlený hlavní vypínač se světelnou indikací provozu Tepelná pojistka proti přehřátí Příkon: 240 W Délka přívodního kabelu: 1,15 m Rozměry (šířka x hloubka x výška): » ... a dál?

Produkt SENCOR SFD 742RD

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


CONCEPT SO-1060 IN TIME

CONCEPT SO-1060 IN TIME

od 1 483 Kč

Ezidri FD 500 Snackmaker

Ezidri FD 500 Snackmaker

od 4 179 Kč

G21 Paradiso

G21 Paradiso

od 790 Kč

EZIDRI Ultra FD1000

EZIDRI Ultra FD1000

od 5 999 Kč

Concept SO-1025

Concept SO-1025

od 1 285 Kč

Concept Quick SO 2010

Concept Quick SO 2010

od 1 347 Kč

Novinky z okolí


SENCOR SFD 742RD - parametry

Název produktu: SENCOR SFD 742RD
Výrobce: SENCOR
Minimální cena: 669 Kč
Maximální cena: 903 Kč
Ušetríte až: 234 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Kompaktní sušička potravin SENCOR SFD 742RD nabízí 5 sušících podnosů s nastavitelnou výškou. Integrovaný ventilátor napomáhá rovnoměrnému sušení na všech patrech, průhledné víko a podnosy pak umožňují okamžitou vizuální kontrolu nad stavem sušení. Vlastnosti: Průměr sušícího podnosu: 255 mm Užitná výška patra: 1,5 až 2,8 cm Podsvětlený hlavní vypínač se světelnou indikací provozu Tepelná pojistka proti přehřátí Příkon: 240 W Délka přívodního kabelu: 1,15 m Rozměry (šířka x hloubka x výška): 268 x 268 x 212 mm Hmotnost: 1,83 kg Napětí a kmitočet: 220-240 V, 50/60 Hz Vyřešte starosti s uchováním letní úrody Sušení je ideální způsob, jak zakonzervovat potraviny a uchovat zdravé ingredience k přípravě pokrmů po celý rok. Nejlepší je využít elektrickou sušičku, která má oproti jiným způsobům sušení řadu výhod. Například při sušení v troubě dochází ke znehodnocení potravin jejich přílišným vysušením, zbytečně vysoké jsou i náklady na elektřinu. Sušení na sluníčku je, stejně jako sušení na radiátorech, velmi zdlouhavé a potraviny, které na plechu nemají přístup vzduchu z obou stran, jsou navíc náchylné k plesnivění. I s kvalitním spotřebičem je při sušení nezbytné dodržovat správný postup. Jak tedy správně sušit ovoce a zeleninu? Vždy sušte pouze zralé plody. Nezralý plod nebude mít v sušeném stavu dostatek chuti a barvy, přezrálý bude příliš tvrdý, vláknitý nebo měkký a kašovitý. Ovoce a zelenina, které chcete sušit, by měly pokaždé být té nejvyšší kvality. Před sušením ovoce i zeleninu důkladně umyjte - zbavíte je nejen nečistot, ale i případných chemických postřiků. Se sušením začněte okamžitě po sběru. Menší kousky ovoce se lépe a stejnoměrněji suší, nakrájením se také zkrátí doba sušení. Pokud má ovoce jádřinec, vyjměte jej. Plody rovněž zbavte stopek. Při sušení by množství potravin nemělo překročit zhruba 3/4 povrchu podnosu, plátky by se neměly dotýkat a být silnější než 0,6 cm. Celková doba sušení závisí na druhu potraviny, tloušťce jednotlivých kusů, jejich vlhkosti či vlhkosti vzduchu. Obecně platí, že sušené houby a zelenina by měly být při stisknutí tvrdé a křehké, ovoce spíše kožnaté a pružné. Podnosy je dobré v průběhu sušení střídat, protože ty ve spodní části jsou vystaveny vyšší teplotě. Ovoce nakrájené na různé velikosti by se po usušení mělo nechat „aklimatizovat" na místě s dobrým přístupem vzduchu, touto cestou se vyrovná vlhkost jednotlivých kusů. Přibližně po týdnu se usušené ovoce může dlouhodobě uložit. Ve vysušených potravinách může zůstat asi 6-10 % vlhkosti bez rizika jejich zkažení. Špatné skladování může plody znehodnotit. Dbejte na to, aby potraviny byly ve vzduchotěsné nádobě. Ideální teplota pro skladování sušeného ovoce je 10 °C. U sušených potravin alespoň jednou za měsíc zkontrolujte, zda se netvoří plíseň.


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.