SENCOR SBG 104BK
SENCOR SBG 104BK

SENCOR SBG 104BK

od 799 Kč
Elektrický stolní gril ideální k celoročnímu grilování uvnitř domu i na zahradě. Je lehký a snadno přenosný. Splňuje podmínky zdravého grilování (možnost grilování bez přidání oleje). Ideální k celoročnímu grilování uvnitř domu i na zahradě Lehký a snadno přenosný Specifikace Kombinace 2 v 1, rovná a žebrovaná grilovací plocha Nastavitelné ovládání teploty Snadné čištění a dvakrát odolnější granitový povrch Velká plocha na přípravu pokrmů (44 ×…
Eberry.cz
Za dopravu 79 Kč Skladem
799 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SENCOR SBG 104BK
Výrobce: SENCOR
Minimální cena: 799 Kč
Maximální cena: 1 135 Kč
Ušetříte až: 336 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Hmotnost: 2,98 kg
Příkon: 2 300 W
Druh:
Umístění:
S udírnou:
Ne

Popis produktu

Elektrický stolní gril ideální k celoročnímu grilování uvnitř domu i na zahradě. Je lehký a snadno přenosný. Splňuje podmínky zdravého grilování (možnost grilování bez přidání oleje). Ideální k celoročnímu grilování uvnitř domu i na zahradě Lehký a snadno přenosný Specifikace Kombinace 2 v 1, rovná a žebrovaná grilovací plocha Nastavitelné ovládání teploty Snadné čištění a dvakrát odolnější granitový povrch Velká plocha na přípravu pokrmů (44 × 25 cm) žebra pro odvod tuku zaručují zdravější přípravu pokrmů Tepelně odolné rukojeti zaručují bezpečné přemístění Snímatelný termostat Snímatelná výsuvná odkapávací miska pro snadné čistění Protiskluzové nožky Maximální příkon 2 300 W Recept na Špíz z vepřového bůčku marinovaného v pivě: Co budeme potřebovat: 600g vepřového bůčku bez kosti a bez kůže 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 žlutá paprika 250 ml piva 50 ml ostrého kečupu Sůl Pepř Domácí grilovací koření 150g cherry rajčátek 2 cibule Olej Postupujte dle níže uvedeného návodu: Vepřový bůček zbavíme případných zbytků kůže a nakrájíme na kostky o velikosti 3 x 3 cm. Vložíme do misky, kde maso osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a důkladně promícháme. Pak maso zalijeme směsí kečupu a piva a uložíme na 4 hodiny do chladu marinovat. Mezitím si připravíme a nakrájíme všechny druhy paprik na kostky, cibuli na poloviny plátků, a rajčátka necháme vcelku. Na grilovací jehlu nebo na namočenou špejli střídavě napichujeme zeleninu a maso. Když je špíz hotový, vkládáme na gril, kde grilujeme 10 minut a občas otočíme, aby byla na všech stranách křupavá kůrka. Špízy také při grilování potíráme zbylou marinádou.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.