Sladké vína 2 l
Doporučujeme
Filtrace a řazeníDoporučení k jídlu: Podáváme k zákuskům, k výrazným zralým sýrům, nejlépe v kombinaci s ovocem a kouskem celozrnného chleba..…
Doporučení k jídlu: Podáváme k zákuskům, k výrazným zralým sýrům, nejlépe v kombinaci s ovocem a kouskem celozrnného chleba..…
Doporučení k jídlu: Víno lze kombinovat se sladkými dezerty, speciálními husími játry a paštikou z husích jater. Podoblast:…
Doporučení k jídlu: Víno lze kombinovat se sladkými dezerty, speciálními husími játry a paštikou z husích jater. Podoblast:…
Teplota podávání 12 – 14 °C Obsah cukru: víno sladké Alkohol: 9,5 % Zbytkový cukr: 122,9 g/l Kyselina: 7,4 g/l Alergeny: oxid…
Teplota podávání 12 – 14 °C Obsah cukru: víno sladké Alkohol: 9,5 % Zbytkový cukr: 122,9 g/l Kyselina: 7,4 g/l Alergeny: oxid…
Teplota podávání 12 – 14 °C Obsah cukru: víno sladké Alkohol: 9,5 % Zbytkový cukr: 142,8 g/l Kyselina: 6,5 g/l Alergeny: oxid…
Teplota podávání 12 – 14 °C Obsah cukru: víno sladké Alkohol: 9,5 % Zbytkový cukr: 142,8 g/l Kyselina: 6,5 g/l Alergeny: oxid…