Sladké vína z České republiky
Doporučujeme
Filtrace a řazeníNápoj vyrobený z vína a přírodního hroznového moštu k dosažení sladší chuti. Svatovavřinecké mu vtisklo tmavě rubínovou barvu,…
Nápoj vyrobený z vína a přírodního hroznového moštu k dosažení sladší chuti. Svatovavřinecké mu vtisklo tmavě rubínovou barvu,…
Harmonické a plné víno s příjemnou barvou sytě žlutého citronu voní po jostě a černém rybízu s medovým závěrem. V chuti rozeznáte…
Harmonické a plné víno s příjemnou barvou sytě žlutého citronu voní po jostě a černém rybízu s medovým závěrem. V chuti rozeznáte…
Světle žluté víno se zlatavými odlesky. Příjemně ovocná vůně s tóny třešní, kompotovaných jahod a čajové růže. Chuť je kořenitá s…
Světle žluté víno se zlatavými odlesky. Příjemně ovocná vůně s tóny třešní, kompotovaných jahod a čajové růže. Chuť je kořenitá s…
Doporučení k jídlu: Podáváme k zákuskům, k výrazným zralým sýrům, nejlépe v kombinaci s ovocem a kouskem celozrnného chleba..…
Doporučení k jídlu: Podáváme k zákuskům, k výrazným zralým sýrům, nejlépe v kombinaci s ovocem a kouskem celozrnného chleba..…
Tanto Tramín červený se svojí zařivě slámovou až zlatavou barvou vás omámí pestrostí jedinečných vůní. Těm jednoznačně dominují…
Tanto Tramín červený se svojí zařivě slámovou až zlatavou barvou vás omámí pestrostí jedinečných vůní. Těm jednoznačně dominují…
Doporučení k jídlu: Víno lze kombinovat se sladkými dezerty, speciálními husími játry a paštikou z husích jater. Podoblast:…
Doporučení k jídlu: Víno lze kombinovat se sladkými dezerty, speciálními husími játry a paštikou z husích jater. Podoblast:…
Víno - Ryzlink rýnský, suché, bílé, bílé víno, Volařík, ročník 2019 oblast Morava, Česká republika, Zboží určené pro osoby…
Víno - Ryzlink rýnský, suché, bílé, bílé víno, Volařík, ročník 2019 oblast Morava, Česká republika, Zboží určené pro osoby…
Teplota podávání 12 – 14 °C Obsah cukru: víno sladké Alkohol: 9,5 % Zbytkový cukr: 122,9 g/l Kyselina: 7,4 g/l Alergeny: oxid…
Teplota podávání 12 – 14 °C Obsah cukru: víno sladké Alkohol: 9,5 % Zbytkový cukr: 122,9 g/l Kyselina: 7,4 g/l Alergeny: oxid…
Teplota podávání 12 – 14 °C Obsah cukru: víno sladké Alkohol: 9,5 % Zbytkový cukr: 142,8 g/l Kyselina: 6,5 g/l Alergeny: oxid…
Teplota podávání 12 – 14 °C Obsah cukru: víno sladké Alkohol: 9,5 % Zbytkový cukr: 142,8 g/l Kyselina: 6,5 g/l Alergeny: oxid…