Kuchyňské nože Güde Solingen
Doporučujeme
Filtrace a řazeníNůž určený k sekání bylinek a koření. Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva. Každý nůž je ručne…
Nůž určený k sekání bylinek a koření. Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva. Každý nůž je ručne…
Kuchařský nůž s 21 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby…
Kuchařský nůž s 21 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby…
Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro…
Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro…
Ozubený nůž Güde - Solingen série Delta sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva. Délka čepele je 26 cm.…
Ozubený nůž Güde - Solingen série Delta sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva. Délka čepele je 26 cm.…
Ideální nůž na krájení větších kusů masa, šunky, případně zeleniny či ovoce. Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více…
Ideální nůž na krájení větších kusů masa, šunky, případně zeleniny či ovoce. Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více…
Kuchařský nůž s 26 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby…
Kuchařský nůž s 26 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby…
Nůž s pevnou čepelí určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach. Každý nůž je ručne kovaný…
Nůž s pevnou čepelí určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach. Každý nůž je ručne kovaný…
Nůž ke krájení výborně vypadajících zvlněných plátků brambor, zeleniny či například másla. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě…
Nůž ke krájení výborně vypadajících zvlněných plátků brambor, zeleniny či například másla. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě…
Nůž uzpůsobený k loupaní a oškrabávání zeleniny. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde…
Nůž uzpůsobený k loupaní a oškrabávání zeleniny. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde…
Nůž určený k sekání bylinek a koření. Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více než čtyřiceti kroky, než dojde k jeho…
Nůž určený k sekání bylinek a koření. Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více než čtyřiceti kroky, než dojde k jeho…
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži. Každý nůž je ručne…
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži. Každý nůž je ručne…
Nůž na rajčata Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm. Je svým tvarem a tuhostí přizpůsobený ke krájení rajčat.…
Nůž na rajčata Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm. Je svým tvarem a tuhostí přizpůsobený ke krájení rajčat.…
Špikovací nůž Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm. Rukojeť kuchyňských nožů Série Delta je vyplněna stylovými…
Špikovací nůž Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm. Rukojeť kuchyňských nožů Série Delta je vyplněna stylovými…
Kuchařský nůž (26 cm) je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s…
Kuchařský nůž (26 cm) je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s…
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby…
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby…
Nůž Santoku s hladkou čepelí 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.…
Nůž Santoku s hladkou čepelí 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.…
Nůž 13 cm vhodný pro špikování masa a drobnou přípravu v kuchyni. Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více než…
Nůž 13 cm vhodný pro špikování masa a drobnou přípravu v kuchyni. Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více než…
Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva. Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více než…
Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva. Každý nůž je ručně kovaný a ve výrobě prochází více než…
Nůž s 10 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě…
Nůž s 10 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě…
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži. Každý nůž je ručně…
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži. Každý nůž je ručně…
Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi…
Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi…
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby…
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby…
- 1
- 2
Nejoblíbenější výrobci
- Kuchyňské nože TESCOMA
- Kuchyňské nože Wüsthof
- Kuchyňské nože KDS
- Kuchyňské nože Berlinger Haus
- Kuchyňské nože Fiskars
- Kuchyňské nože CS Solingen
- Kuchyňské nože Banquet
- Kuchyňské nože ZWILLING
- Kuchyňské nože Güde Solingen
- Kuchyňské nože VICTORINOX SWISS ARMY
- Kuchyňské nože WMF
- Kuchyňské nože ORION
- Kuchyňské nože Böker
- Kuchyňské nože Lamart