Srovnání cen » Obchody » Rozbaleno.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.01833
(18x)

Rozbaleno.cz

Rozbaleno.cz s.r.o.       

Internetový obchod Rozbaleno.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií kuchyňské spotřebiče, hračky, pračky nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. E-shop Rozbaleno.cz nabízí 4 391 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 220 ve výprodeji. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si hodnocení ostatních, e-shop Rozbaleno.cz jich nabízí hned 63, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Rozbaleno.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Rozbaleno.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Rozbaleno.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Karel , 27.8.2018


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Záměrné navyšování "původní" ceny výrobků! Pak dělají machry o kolik zlevnili! Přitom obvyklá, dohledatelná cena stejných výrobků je podstatně nižší. Jsou to podvodníci, nic u nich nekupujte!

Velice neseriózní obchod, klame zákazníky.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 5.

Nejprodávanější produkty eshopu Rozbaleno.cz

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 5

Světlana. , 31.7.2018


PRO:
  • nic
PROTI:
  • je to banda ametérů, co neví jak se chovat se zákazníkem, prodávají nekompletní zboží pod rouškou "rozbaleno". NEKUPUJTE U NICH NIC!

Objednala jsem zahradní nábytek, je to velikanský balík, po rozbalení jsem zjistila, že chybí návod na složení, což je velmi podstatná věc. Obchodnik mi obratem nabídl 100 Kč slevu na nákup, které mi byli naprosto k ničemu a návod by mi nenahradili. Svými silami jsem zadala přes sociální sítě poptávku za návod. Ozval se mi pan, který za to chtěl 200 Kč. Obchod mi na to napsal, že to zváží a že to může trvat až týden. Když si představite, že vam krabice s nábytkem stojí v bytě přes 10 dni a ne vaší vinou, sami se snažíte o návod a oni se otočí zády. Výsledkem je, že jsem si návod pořídila za vlastní náklady a ušetřila sebe další nervů.
Celkový nákup nábytku mě vyšel na 3838 Kč i s dopravou+200 Kč za dodatečné zakoupení návodu=4038 Kč. Na Mall.cz tento nábytek je momentálně za 4150 Kč s dopravou zdarma. Kupujte nové a ZABALENÉ. S těmito amatéři moc neušetříte.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Milan , 2.5.2018


PRO:
  • velice promyšlený podvodný obchod
PROTI:
  • měl jsem zájem o ledničku SamsungRB37K63632C/EF.Již jsem ji měl objednanou , ale díky jedné opožděné platbě jsem ji nemohl zaplatit. Objednávka se zrušila. Chtěl jsem si ledničku koupit znovu ale objevila se na ní cena o 5400,- vyšší než byla cena původní. Navíc je u ní cedulka "PRÁVĚ SLEVNĚNO" což moc nedává smysl při tom vzhledem k poškozením jde bezpochyby o stejnou ledničku

tento obchod rozhodně nedoporučuji vzhledem k jeho jednání a minimálním slevám oproti novému zboží, uvážíteli, že mají zkrácenou záruku na jeden rok a nevíte co Vám pošlou

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Iveta , 14.4.2018


PRO:
  • rychlost dodání
  • ani na obalu jsem žádné poškození nepoznala

Koupila jsem kolo synovi, zboží dorazilo rychle, kolo originálně zabaleno, nic nechybělo, smontovali jsme, nechali seřídit a syn už jezdí. Syn nadšen, já spokojená. Nic jsme nereklamovali, takže zkušenost s reklamací nemám. Doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

JaNe , 2.4.2018


PRO:
  • rychlé dodání
PROTI:
  • zatím nic

Koupila jsem před rokem a půl kombinovaný bojler-funguje bez problémů, před vánocemi jsem objednala kovový stůl na terasu, který jsme rozbalili až teď v březnu a žádné výhrady, vše v pořádku a jsem spokojená.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Jana , 13.2.2018


PRO:
  • Velmi rychlé dodání, ochota při vrácení zboží
PROTI:
  • Výrobky inzerované jako pouze rozbalené byly otřesně zničené a předražené s ohledem na ceny za nové zboží.

Nikdy více!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Olinka , 22.1.2018


PRO:
  • Rychlé dodání
PROTI:
  • Neochota řešit cokoliv se zákazníkem, nereagují na slíbené odpovědi
  • Nereagují na opětovné stížnosti, ohledně reklamace neochota vyřešit vše co nejdříve i po 30denni lhůtě bez vyjádření, takže nevíte na čem jste.

Tento obchod nedoporučuji pokud nechcete naletět dejte ruce ,od nakupování pryč.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Zdeněk , 8.1.2018


PRO:
  • + dodání i doprava
PROTI:
  • nic

Doporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 6.1.2018


Hruza

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 67% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Tomáš , 4.1.2018


PRO:
  • Rychlé zašlou zboží,jen aby už měly peníze na účtě.
PROTI:
  • Zboží poškozeno,na reklamace nereagují

Nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Marie , 6.12.2017


PRO:
  • Dobrá cena
PROTI:
  • Nemám nic proti

Výborný

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Zdeněk , 5.12.2017

PROTI:
  • Dostal jsem zboží Ledovač, které bylo již 3 x reklamováno a mělo 2 majitele. doklady nechtěně poslali ze zbožím :). Takže se nejedná o poškozený obal jak reklamují, ale o zboží, které někdo již používal a 3 x reklamoval

Takže si dávejte pozor na levné zboží. Peníze mi vrátili, ale musel jsem balík odeslat zpět a zaplatit (170 kč ), které vám nikdo nevrátí.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Milan , 3.9.2017


PRO:
  • NIC
PROTI:
  • Velmi špatný přístup při reklamaci zboží. Dodávají produkty ke kterým se na českém trhu již nedá koupit potřebné příslušenství, aby mohlo být provozováno. Jako alternativu nabízí mnohem dražší zboží do vyšších modelů přístroje. Dle ČOI se jedná o NEPOCTIVÉHO PRODEJCE, kterému ale tento obchod zákon ČR umožňuje. NEDOPORUČUJI

Vyhněte se tomuto obchodníkovi

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 93% zákazníků z 14.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Neznámý , 1.9.2017

PROTI:
  • Drahé proti novému zboží
  • A nejistota co zašlou

Další obchod, který vykupuje. Rozbité zboží a vydává ho za rozbalené .atd

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Renata78 , 2.8.2017


Paráda, velká spokojenost! Také doporučuji využít cashbacku, kdy dostanete skoro 5 % z celkové částky zpět, více informací zde https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/vsichni-partneri/obchody/rozbaleno.cz?doporucuje=katia ... tuto stránku používám i při nákupu z jiných eshopů, proč neušetřit :)

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

majda , 1.8.2017


spokojenost s nákupem

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Radek , 29.6.2017


PRO:
  • nic
PROTI:
  • VADNÁ ,NEFUNKČNÍ PRAČKA,JIŽ NĚKÝM POUŽÍVANÁ,V NABÍDCE JAKO NOVÁ POUZE S POŠKOZENÝM OBALEM,ODSToUPENÍ OD SMLOUVY NEEXISTUJE,VRÁCENÍ NEEXISTUJE....NEDĚJE SE NIC,JEN SLIBY ŽE NĚKDO ZAVOLÁ

otřesná zkušenost,už nikdy takto,jen to kazí těm co to dělají poctivě

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 12.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Tereza , 29.5.2017


PRO:
  • NIC
PROTI:
  • Valná většina zboží dorazila poškozena - na serveru inzerováno pouze rozbaleno
  • Tristní přístup k reklamacím
  • Doba komunikace

Objednala jsem si na serveru spotřebiče do kuchyně, které mi byli obratem doručeny, nicméně jsem udělala chybu, když jsem si je hned všechny nezkontrolovala, po vybalení při přesunu do nového bytu jsem zjistila, že v každé ze tří objednávek dohromady za skoro 60 000,- Kč, je některý ze spotřebičů poškozen. Lednička měla několik kosmetických vad - promáčkliny z obou stran, plech na vestavěné troubě byl celý promáčklý, kosmetické vady formou promáčklin byly i na sušiče a pračka byla celá odřená a měla promáčklý bok. Jednalo se o tři různé objednávky v různých časových obdobích. Hrozný přístup mají i k řešení reklamace. Když už se domluvil svoz, poslali auto na jinou adresu, omluvili se a slíbili urgentní dořešení následující pracovní den mezi 17-18 hod., nicméně už asi zapomněli domluvit se s dopravní společností. Přepravce nejenže měl opět špatné kontaktní údaje, ale dorazil dopoledne oproti domluvenému a potvrzenému času ze strany Rozbalena. Veškerou domluvu mám potvrzenou v emailu, řádně vyplněné reklamační formuláře s fotodokumentací. Nyní čekám, na další vyjádření, samozřejmě v odpoledních hodinách, kdy jsme začali řešit, že nedojel svoz, nám již nikdo nedokázal pomoci. Pokud nebude urgentně řešeno, vzhledem k rozsahu škod a hlavně nároku na můj čas v pracovní dny už předám právníkovi. Tedy výrazně nedoporučuji cokoliv si objednávat u této společnosti!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 14.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 3.5.2017


PRO:
  • cena
PROTI:
  • řešení reklamace
  • - pokud je jakýkoli problém, dávají - od toho ruce pryč, i když je zákazník v právu
  • - hrozné jednání k zákazníkovi

NEDOPORUČUJI! Nikdy více. Bohužel zklamání a jedině zklamání. Jakmile je jakýkoli problém, nedomůžete se práva. Dávají od toho ruce pryč, absolutně si neváží zákazníka. Reklamace se táhne několik měsíců a bez výsledku. HROZNÉ!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 10.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Leoš K. , 6.12.2016


PRO:
  • -poměrně krátké dodací lhůty
  • -velký výběr zboží
PROTI:
  • -úmyslně krátká doba záruky na zboží
  • -zboží zničené používáním na výstavách
  • -zboží pošlou buď nefunkční, nebo jeho životnost končí těsně po záruce
  • -pokud si objednáte dva produkty a jeden z nich je vadný, nedostanete nazpět ani procento z poštovného, vše je na Vaše náklady, musíte reklamovat oba produkty (což se Vám asi nepovede)
  • -pokud reklamujete dva kusy zboží, pošlou Vám několikrát po sobě reklamační list jen na jedno zboží a tvrdí Vám, že na druhé zboží Vám ho již zaslali, takže počítejte s tím, že budete neustále psát emaily a oni Vám budou odepisovat, že Vám na druhé reklamované zboží již reklamační list poslali. Pak Vám dojde trpělivost a zavoláte jim, což jsou další Vaše finanční náklady navíc. Slovensky hovořící paní z Vás stejně udělá hlupáky

Výpis objednaných produktů ve dvou rodinách, v delším časovém horizontu a jejich stav :
-Kärcher - vysokotlaký čistič - po roce nefunkční
-motorový fukar na listí - ještě funkční
-myčka na nádobí-půl roku čištění od vaječných skořápek, nyní funguje, ale nic moc
-Rychlovarná konvice Rohnson R777-došla nefunkční
-Kuchyňská váha Fagor BC 275-podvažuje
-tlakový hrnec-ještě funkční
-Konvektor Elegant CH2001D Turbo-Timer-po roce nefunkční
-plotové elektrické nůžky-po roce nefunkční

Shrnutí : 2 z 8 produktů jsou po roce ještě funkční. To si myslím, že je hodně malé procento. Proč si naše rodiny už zde nic nekoupí zajisté pochopí každý, k tomu není co dodat.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 12.

1 2 3 4 Další

Přidat recenzi pro Rozbaleno.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.